Haberler

AK Parti Kırklareli Mitingi - Detaylar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İnşallah bundan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine yakışır bir yolculuk için, 16 Nisan'da hep beraber 'evet' diyeceğiz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İnşallah bundan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine yakışır bir yolculuk için, 16 Nisan'da hep beraber 'evet' diyeceğiz." dedi.

Ak Parti Kırklareli mitingine katılan Müezzinoğlu, AK Parti hükümetleri olarak 14 yılda Türkiye'nin her köşesine, gece gündüz demeden her türlü hizmeti getirdiklerini söyledi.

Kırklareli'nde de devlet hastanesini, ağız diş hastanesini açtıklarını dile getiren Müezzinoğlu, "İnşallah bundan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine yakışır bir yolculuk için, 16 Nisan'da hep beraber 'evet' diyeceğiz. Bundan sonra bu ülkede bu millet ne derse o olacak. 'Evet' mi? Kararınız kesin mi? Bu kutlu yolculukta bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"Bu değişiklik, devletin otobanıdır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da Türkiye'de büyük değişiklikler yaptıklarını anlattı.

Yazıcı, IMF'ye 235 milyar dolar borcu olan Türkiye'yi 820 milyar dolar gayrisafi hasılaya sahip bir ülke haline getirdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"IMF komiseri gelir, milletin hazinesini, maliyesini denetler, sonra da afralı tafralı çıkar giderdi. Bugün böyle birisi yok. Kendiliğinden mi gitti? İşte sizin partiniz, AK Parti çalıştı, çabaladı. Çalıştık ve milletin IMF'ye olan borcunu ödeyip, gönderdik. Bu ülkenin kalkınmasına katkı vermeyecek hiçbir öneriyi sizin huzuruna getirmeyiz. İşte bu anayasa değişiklik paketini de Türkiye'nin 2023 hedeflerine varmak için daha hızlı bir yönetimi oluşturma hedefiyle getirdik. Bu değişiklik kamu yönetiminin, devlet yönetiminin otobanıdır. Daha hızlı, daha tempolu. Yönetimdeki aksaklıkları tasfiye edecek bir yönetim getirmeliyiz. Katıksız yalanlar söyleyenlere kanmayın. Açın, okuyun, ona göre kararınızı verin."

"İstikrarsızlık ve vesayete son vereceğiz"

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop ise referanduma sayılı günler kaldığını anımsattı.

AK Parti'nin istikrarsızlığa son verdiğini vurgulayan Şentop, "Ancak bu istikrarsızlığa son veren, bunu teminat alacak bir sistem kurmamız lazım. İşte değişikliğin birinci nedeni bu. Vesayeti tasfiye edeceğiz. Geldiğimizden beri vesayetle mücadele ediyoruz. Tasfiye ettik ancak bunu kurumsallaştıramadık. Onun için anayasa değişikliğine ihtiyaç var. İşte bu anayasa değişikliği vesayetin kalıcı olarak tasfiyesi anlamına geliyor. Seçim kazanmadan ülkeyi yönetmeye alışmış olanlara ayakta bağırıyorlar. Çok üzgünler. Bunu garanti altına alacak bir sistem değişikliğini yapacak inşallah." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Müezzinoğlu Kırklareli AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title