Haberler

AK Parti Bakırköy 6. Olağan Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "AK Parti, bütün bu terör örgütlerinin hepsiyle mücadele etmektedir.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "AK Parti, bütün bu terör örgütlerinin hepsiyle mücadele etmektedir. Bu terör örgütlerinin hepsinin kablosu birbirine bağlı ve hepsi, aynı prizden elektrik almaktadır. DEAŞ da PKK da PYD de FETÖ de... Hepsinin gayesi birdir." dedi.

Eker, Crowne Plaza Otel'de düzenlenen AK Parti Bakırköy 6. Olağan Kongresi'nde, Türkiye'nin önemli bir tarihi süreçten geçtiğini söyledi.

Türkiye'nin yakın coğrafyasında harita değişiklikleri için birçok oyun tezgahlandığını ifade eden Eker, "proje terör örgütlerinin, vekalet almış olarak Orta Doğu'yu yeniden şekillendirmek, burada kaos yaratıp terör estirdiğini" aktardı.

Bu girişimlere "dur", "Etrafımızda operasyon yapılmasına izin vermeyeceğiz." dediği için Recep Tayyip Erdoğan, onun lideri olduğu AK Parti ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin hedefte olduğunu anlatan Eker, "Gerek Atlantik ötesinde gerek kıta Avrupa'sında terör örgütleriyle iş tutan, terör örgütlerini silahla donatan, terör örgütlerine arka çıkan bazı çevreler, bazı hükümetlerin yöneticileri var." diye konuştu.

Mehdi Eker, Türkiye'nin son 100 yılda bu coğrafyada olan bitenin farkında olduğunu dile getirerek, AK Parti ile Türkiye'nin hafıza tazelediğini vurguladı.

Türkiye'nin artık olan bitene itiraz edebilecek gücü kendinde gördüğünü vurgulayan Eker, şunları kaydetti:

"Bu güç, milletin gücüdür, bu güç Allah'ın izniyle bu topraklarda operasyon yaptırtmayacaktır. Suriye ve Irak topraklarında PKK, PYD ve farklı isimlerle adlandırılan veya yakın bir gelecekte adlandırılması muhtemel terör örgütlerinin yanında içte de Türkiye'nin yürüyüşünü engellemeye çalışan, bunun için talimatlandırılmış ve kodlandırılmış FETÖ terör örgütü var. Yetmedi, bir de İslam medeniyet tasavvurunu değiştirmek, Batı dünyasının zihninde İslamofobik düşünceleri beslemek ve geliştirmek için de DEAŞ terör örgütü kurgulanıp sahada piyasaya sürüldü. AK Parti, bütün bu terör örgütlerinin hepsiyle mücadele etmektedir. Bu terör örgütlerinin hepsinin kablosu birbirine bağlı ve hepsi, aynı prizden elektrik almaktadır. DEAŞ da PKK da PYD de FETÖ de... Hepsinin gayesi birdir."

"AK Parti yönetiminde Türkiye, başka bir Türkiye oldu"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Türkiye'nin mazlum halklara ve ülkelere model olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Biz bunlara karşı mücadele ederken AK Parti'nin davasını, gayesini, bu millet için bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra 2023'te, 2053'te 2071'de Türkiye'yi nereye getireceğini, parti kadroları anlatmak durumundadır. İstanbul, başka bir İstanbul oldu AK belediyecilikle. AK Parti yönetiminde Türkiye, başka bir Türkiye oldu. Türkiye büyüdü. Daha 3 gün önce açıklandı, yüzde 7,4 ekonomik büyüme gerçekleşti. Allah'a hamdediyoruz, milletimize şükran borçluyuz, çalışkan sanayici, iş adamı, üretici, imalatçı, tüccar, esnaf, bütün vatandaşlarımıza şükran borçluyuz. Onlar Türkiye'ye inanıyor, onlar Türkiye'nin hedefini biliyor, onlar liderimiz ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın medeniyet inşa etmek için işaret ettiği yolda büyük çaba sarf ediyor ve gayret ortaya koyuyor."

Eker, bütün bu gelişmeler yaşanırken Bakırköy'ün bu hizmetlerden nasibini almadığını, hatta geriye gittiğini dile getirerek, Bakırköy bölgesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım ve desteğinin dışında bir gelişme olmadığını söyledi.

"AK Parti, Türkiye'yi değiştirip dönüştürdü"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin Türk siyasi hayatındaki bütün siyasi partilerin iyi yanlarını, yanlışlarını, kötü uygulamalarını elekten geçirdiğini ve özgün bir tasarımla var olduğunu anlattı.

"Yerli ve milli bir parti" şeklinde tanımladığı AK Parti'nin, Türkiye'yi değiştirip dönüştürdüğünü dile getiren Yazıcı, ekonomideki büyümeyi anlattı.

Hiçbir alan boşluğu bırakmadıklarını, her konunun partisinin gündeminde, ajandasında önem derecesine göre sıralandığını aktaran Yazıcı, şunları kaydetti:

"AK Parti icraatlarının merkezinde insanı esas alır. 2003 yılından bu yana yaptığımız her bütçede en fazla kaynağı, ödeneği iki alana ayırmışız. Bu son yıl milli savunmaya daha fazla kaynak ayırdık. Bunun nedenini siz tahmin ediyorsunuz ama son yıla kadar en önemli kaynak aktardığımız sağlık ve eğitimdir. Her faaliyet insanla alakalı ama eğitim ve sağlık doğrudan insanla alakalı. Alan boşluğu bırakmıyoruz. Türkiye'yi kuşatmışız. Hedef kitlemiz 81 milyonun tamamı. Hiç kimsenin yaşam tarzıyla, sosyal statüsüyle alakalı, onu başkalaştıracak bir eğilimimiz asla olmadı ve olmayacak."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunduğu kongreye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Ak Parti Bakırköy Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title