Haberler

AK Parti Araban 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapılan AK Parti kongresinde Ali Ömeroğlu, 3.kez ilçe başkanı seçildi.

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapılan AK Parti kongresinde Ali Ömeroğlu, 3. kez ilçe başkanı seçildi.

Araban Belediye Parkı'nda gerçekleştirilen 4. olağan kongreye, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, milletvekilleri Şamil Tayyar ve Derya Bakbak, Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Menderes Karaduman, Şahinbey İl Özel İdaresi Meclis Üyesi Ömer Nasuhi Güleç, Şehitkamil İl Genel Meclisi Üyesi Vakkas Çevik, Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ile AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök ve Halit Ömeroğlu ile delegeler katıldı.

Tek liste ile gidilen seçim sonucunda 238 delegenin kullandığı oyların tamamını alan Ali Ömeroğlu, 3. kez başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu'nun hazırladığı yeni listenin gençlerden oluşmasını ve ilçe halkının tümünü temsil ettiğini gördüğünü, bundan memnun olduğunu söyledi.

Uzer, "ilçe belediyesini 2009 yerel seçimlerinde kazanmamız nedeniyle belediye çalışmaları arttı, burası şantiyeye döndü. Uzun yıllar önce ziyaret köyü Çat mevkisinde kendiliğinden çıkan ve bir yıl sonra da kaybolan şifalı sıcak suyun yeniden bulunması için çalışmalarımız sürüyor, çalışmalarımız neticesinde önümüzdeki aylarda başlatacağımız sondaj çalışmaları sonunda inşallah şifalı suyumuzu yeniden bulup ilçe halkının kullanımına sunacağız" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu da, genç bir listeyle seçimi gittiğini ve yeniden ilçe başkanı seçildiğini belirterek, "Herkesi kucaklayan bir liste. Aynen Başbakanımızın yaptığı gibi bir liste yaptım. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran İl Başkanımız Ahmet Uzer, Milletvekillerimiz Şamil Tayyar ve Derya Bakbak, Şahinbey İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İl Özel İdaresi Meclis Başkanımız Menderes Karaduman ile Gaziantep ve ilçeden katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim"dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024? Galatasaray şampiyon oldu mu 2024? Crystal Palace Manchester United maç özeti ve golleri izle! (VİDEO)Crystal Palace MANU maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsmail Kartal istifa etti mi, kovuldu mu? Crystal Palace Manchester United maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Crystal Palace MANU maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Denver Nuggets Minnesota TW NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 7 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Icardi ne paylaştı? Konyaspor Fenerbahçe maçı sonrası Mauro Icardi'den Instagram paylaşımı Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin kalan maçları 2024! Şampiyonluk yolunda zorlu viraj Konyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Konyaspor FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title