Haberler

AK Gençlik'ten 'Eski Türkiye' Gazetesi Dağıtımı

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları tarafından, kentin dört bir yanında "Eski Türkiye" gazetesi dağıtılıyor ve ilk kez oy kullanacak gençleri üye yapmak için stantlar kuruldu.

Ak Parti Diyarbakır Gençlik Kolları, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı tarafından "Haydi Gel Bizimle Ol" projesi kapsamında hazırlanan Eski Türkiye Gazetesi'nin dağıtımına Diyarbakır'da başlandı. Söz konusu gazete de 1980 ve 90lı yıllarda Türkiye'nin içinde bulunduğu buhranlı dönemler, özellikle koalisyon döneminde ülkede yaşanan siyasi, ekonomik, kültürel ve sanatsal sıkıntılar belgeler ile ortaya konuluyor.

Diyarbakır'da gazete dağıtımına Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed İkbal Seyda ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız ve partililer katıldı.
Akyıldız, seçim dönemine kadar gazetelerin ilçe belde ve köylere dağıtılacağını belirterek, "Gazetemiz insanlara eski karanlık günleri hatırlatıp şimdiki güzel günlerimize dört elle sarılmamızı ve bırakmamamızı anlatmayı amaçlıyor, çünkü genç arkadaşlarımız eskiden neler yaşandığını bilmiyor" diye konuştu.

Gençlik Kolları ayrıca kent genelinde 'Haydi Gel, Bizimle Ol' sloganı çerçevesinde ilk kez oy kullanacak 29 bin 422 genci üye yapmak için stantlar kurdu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Gazetesi Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

RTE:

20 lik gençler sokaklarda dağıtılıyor alın okuyun ozamnki gazete manşetlerinide görün ülkenin halini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title