Haberler

Aile, Çocuk ve Yaşlı Bakımı! Güven İnsanların En Hassas Noktası

sponsorlu içerik
Güncelleme:

4 yıl önce temelleri atılan ve güven odaklı çalışan Kalite İnsan Kaynakları firması kısa sürede adını duyurdu.

Kalite İnsan Kaynakları firma kurucusu Ümit Yalçınkaya, "Firmamızın temellerini 2015 yılında attık. Bakıcılık sektöründe hizmet vermekteyiz. Bebek-çocuk bakıcısı ve oyun ablası olarak hizmetlerimiz mevcut. Biz sektörümüzde bir güven eksikliği gördüğümüz için şirketimizi kurduk. Güveni esas alarak yola çıktık ve bunun meyvelerini de almaya başladık. Referansla iş yapıyoruz ve bu bizi kısa sürede sektörün liderlerinden biri yaptı. Bu çalışmalarımız da bize Altın Rehber ödülünü getirdi." dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Firma kurucusu Ümit Yalçınkaya, "Bizim sektörümüzde insanlarla ilişki çok önemli. Çalışan ve iş veren arasında iletişim kuruyoruz, tampon görevi görüyoruz. İnsanlarla iş yaptığımız için insandan kaynaklanan sıkıntılar yaşıyoruz. Çalışan kişi gittiği yerde mutlu olamıyor ya da iş veren çalışan elamandan memnun kalmıyor. Bunlar bize şikayet olarak dönüyor ama biz buradayız ve çözüm odaklı çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

DÜNYA VİZYONU İLE ÇALIŞIYOR

Ümit Yalçınkaya, "Şu anda ekibimizde 7 kişi var. 15 binin üzerinde çalışan kişinin portfolyosü elimizde bunun yanında 5 bin işveren insanımızın da portfolyosü var. Sadece İstanbul odaklı çalışmıyoruz, Türkiye'nin her yerine eleman gönderiyoruz. Bunun dışında Amerika, İngiltere, Almanya ve Kıbrıs'a da elaman gönderdik, göndermeye de devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

"ÇİZGİMİZİ BOZMADAN DEVAM EDECEĞİZ"

Yalçınkaya, "2015 yılında kurulmamıza rağmen çok iyi bir yoldayız. Bu çizgimizi bozmadan daha çok ailemize ulaşmayı hedefliyoruz. Kalitenin tesadüf olmadığını emek, çaba istediğini herkese göstermek istiyoruz. Ailelerimizin kaliteli ve güvenli hizmet için bizi tercih etmelerini istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bebek Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title