Haberler

Aileler, Adm'ler Hakkında Bilgilendirildi

Canik Belediyesi'nin Eğitim Çalışmaları Kapsamında Belde Halkına Aile Danışma Merkezleri (Adm) Hakkında Bilgi Verildi. 29 Mayıs Fatih Parkı'nda Yapılan Bilgilendirme Toplantısına Ev Hanımları Yoğun İlgi Gösterdi.

Canik Belediyesi'nin eğitim çalışmaları kapsamında belde halkına Aile Danışma Merkezleri (ADM) hakkında bilgi verildi. 29 Mayıs Fatih Parkı'nda yapılan bilgilendirme toplantısına ev hanımları yoğun ilgi gösterdi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ADM Müdür Vekili Tuğba Talay, oluşturulan ADM'lerle aile içinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasında bilgi sahibi olunacağını söyledi. Talay, "Toplumda herkesin kendine özgü büyük veya küçük sorunları var. İşte bu sorunların kendi imkanlarımızla çözüme kavuşturulamayanlarının çözüme kavuşturulması için eylül ayında ADM'ler kuruldu. Ama toplumumuz hala bu merkezlerden haberdar değil. İşte yaptığımız bu tür toplantılarla hem bu merkezlerimiz tanıtacağız hem de karşılaşılan sorunları çözüme kavuşturacağız" dedi.

ADM'lerin ailelerin eğitimi noktasında da bilgilendirme toplantıları yapılacağını ve vatandaşların bu merkezlere ilgi göstermelerini isteyen Talay, "Bu merkezlerimizde yapılan hizmetler tamamen ücretsiz ve karşılıklı güven ve gizlilik ilkesi doğrultusunda yapılacaktır. Merkezimizde sosyal hizmet uzmanı, psikolog, çocuk gelişimci, doktor ve avukat gibi meslek grupları bulunacak. Yani aile içerisinde yaşanan sorunların çözümü noktasında her türlü bilgi bu merkezlerimizden alınabiliyor. Bu merkezin kurulmasındaki amaç, aile hayatının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi yoluyla ailenin mutluluğunun ve refahının sağlanmasıdır" diye konuştu.

Talay, sorun yaşayan ailelerin hafta içi 08.00 ila 17.00 mesai saatleri arasında ADM'lerde gelerek bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi. Bilgilendirme toplantısının ardından ADM'lerle ilgili broşürler programa katılanlara dağıtıldı.

(SAM-SA)

15.11.2007 18:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title