Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: "Kara Delikler Kapatıldı, Havuza Sular Dolmaya Başladı"

"Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin,

"Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı" dedi.

Bakan Şahin, Yavuzeli ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldiği değerlendirme toplantısında, Türkiye'nin marka değerini yükselttiklerini söyledi.

Milletten aldıkları güç ve enerjiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Şahin, "Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı. Dolan havuzdaki sudan da halkımız için halkımızla beraber, onların refahını, huzurunu, barışını güçlendirecek şekilde kaynakları nasıl kullanacağımızı planladık" diye konuştu.

Şahin, Türkiye'nin dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden birisi olmasının büyük bir başarı olduğunu vurguladı.

Göreve geldiklerinde milli gelirin 3 bin 500 dolar olduğunu, şimdi ise 10 bin 500 dolara ulaştı aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Pastayı büyüttük. Bir taraftan borçlarımızı ödedik. Şu an istesek IMF'ye olan tüm borcumuzu kapatabilecek güçteyiz. Merkez Bankası döviz rezervi 90 milyar dolara ulaştı. Hamdolsun, Sayın Başbakanımızın liderliğinde, güçlü bir parlamento ile bütün değerlerin en az 3 kat büyümesini sağladık. Faizlere ödenen aradaki fark, geldiğimiz yolların, hastanelerin yapılmasına daha çok okul ve baraj yapılmasına yani halkımızın talep ettiği, hak ettiği yaşam kalitesini yükseltecek çok daha fazla hizmet yapılmasına gitti."

Şahin, sivil anayasanın çıkarılması için de bütün güçlerini kullanacaklarını belirtti. Bakanlıklarının yeniden yapılandırıldığına dikkati çeken Şahin, çocukların, yaşlıların, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için bakanlığın hem hukuki hem de mali olarak güçlendirildiğini kaydetti.

-"Hırsız, arsız bulamazsınız"

Bakan Şahin, tam bir takım ruhuyla çalıştıklarını ifade ederek, "Emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu takımın içerisinde hırsız bulamazsınız, arsız bulamazsınız" diye konuştu.

"Güçlü olmalıyız ki Suriye'deki, Irak ve Somali'deki, Myanmar'daki kardeşlerimiz güçlü olsun" diyen Şahin, bunun için gayretle yola devam ettiklerini ifade etti.

Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik

Yayıncı: Selçuk Aval - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatma Şahin Yavuzeli Türkiye Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title