Haberler

AGİAD Ödülleri Sahiplerini Buldu

Adana Genç İşadamları Derneği'nin 4'üncüsünü düzenlediği 'İş ve meslek ödülleri' sahiplerini buldu.

Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) 4'üncüsünü düzenlediği 'İş ve meslek ödülleri' sahiplerini buldu. Hilton Oteli'nde düzenlenen törene Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zihni Aldırmaz, onur konuğu TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı. Törende konuşan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner Başarı hikayeleri ve yeni girişimcilerin artmasının heyecan verici olduğunu söyledi. Girişimciliğin en önemli özelliğinin cesaret olduğunu belirten Boyner, "Başarı hikayeleri, yepyeni girişimcilerimizi teşvik ederek başarı hikayelerinin daha da artmasını, girişimcilerin cesaretlenmesini sağlıyor. Çünkü, girişimciliğin en önemli özelliği cesarettir. İnanıyoruz ki, herkese potansiyelini açığa çıkarabilme olanağı verildiğinde başarı elde edebilmesi mümkündür. Önemli olan kişilerin bu potansiyellerini ortaya çıkaracak ortamın sağlanmasıdır. Bu potansiyeli taşıyan en önemli kaynaklarımızdan biri de gençlerimizdir" dedi. Son dönemde özel hayatların denetlenmesi yönünde baskılar olduğunu kaydeden Boyner konuşmasını şöyle sürdü:

"Bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin güvencesi de yine hukukla belirlenir. Bu hukuk kurallarında eleştirdiğimiz yönler varsa bunların değişmesi için en önemli araç, demokratik katılımdır. Devlet de bireyin temel hak ve özgürlüklerini ihlal eden durum ortaya çıkarsa bunları adalete teslim etmekle görevlidir. Son dönemlerde özel hayatlarımızın denetlenmesi yönünde artan bir baskı hissediyoruz. Yasaklarla karşılaşıyoruz, bu yasaklar, internet yasaklarında olduğu gibi hukuk yoluyla hayata geçiriliyor. Oysa, sosyal ve demokratik temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, baskıcı olmayan bir ortam yaratılması üretkenliğimizi artıracak, bizleri çok daha ileri noktaya taşıyacaktır. "

AGİAD Yönetim Kuruluş Başkanı Ümit Onatça ise verilen ödüllerin bölgenin oskarları olduğunu söyledi. 200 AGİAD üyesinin 112 farklı ülkeye ihracat yaptığını söyleyen Onatça, "Bölgenin en kapsamlı, iş dünyasının oskar'ı olarak gösterilen ödülleri vermenin gururunu yaşıyoruz. Adana değerli bir mücevher, ama son yıllarda üzeri biraz tozlanmış görünüyordu. Son dönemlerde bu tozları atıyoruz. Tarıma dayalı sanayi kuruluşlarının öncü olduğu bu kentte kurulu organize sanayi bölgesindeki ihracat 500 milyon doları aştı. Özellikle sağlık turizminde yatırımlar da gündemdeki yerimizi koruyoruz" dedi. Konuşmaların ardından, Yılın Markası Ödülü Sunar Mısır yöneticisi Hüseyin Çomu'ya, Yılın Genç Girişimcisi Ödülü AÇS Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz'a, İsmail Kulak Sosyal Sorumluluk Ödülü Serka İnşaat yöneticisi Serdar Adalı'ya, Müşteri Odaklı Hizmet Ödülü Günep A. Ş'den Emine Nargile'ye, İnnovasyon Ödülü Bülent Kunt'a, Yılın En İyi Çıkış Yapan Firması Ödülünü Klikya Şalgam yöneticisi Selahatin Naz'a, onur ödülü iş adamı Şekip Karakaya'ya, Yılın İş Adamı seçilen Kıvanç Tekstil'den Zeki Kıvanç, bölge ekonomisinin gelişmesine verdiği destek için Fuat Tosyalı ile ATAKAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş'a ödül verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title