Haberler

Havalimanı Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Cenazeler ailelerine teslim ediliyor.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında 41 kişi hayatını kaybetti; yüzlerce vatandaşımız da yaralandı. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları ise tamamlandı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden kimlikleri belirlenen Türk ve yabancı uyruklu vatandaşların isimleri şöyle:

Çağlayan Çöl
Mustafa Bıyıklı
Erol Eskisoy
Sıddık Turgan
Ferhat Akkaya
Ertan An
Ali Zülfikar Yorulmaz,
Serkan Türk,
Göksel Kurnaz, Özgül İğde,
Mahmut Mert,
Sıdık Peçenek
Umut Sakaroğlu
Hüseyin Tunç
Ercan Sebat
Ethem Uzunsoy,
Tevfik Yusuf Haznadaroğlu,
Mahmut Çizmecioğlu, Adem Kurt
Habibullah Sefer
Murat Güllüce,
Abdurrahman Abdullah İbedullah
Muhammed Eymen Demirci
Gülşen Bahadır
Fathı Bayoudh
Mukhiddinov Samat
Salar Davudi Kohnehshahrı
Taher Misfir Almalki
Nısreen Hashem Shammad
Vafika Ali Bilal
Larysa Tsybaklova
Kerime Amiri
Meryem Amiri
Zehra Amiri
Hüda Amiri
Abdulhekim Bugda
Mustafa Hüsham Saeed.

24 CENAZE AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

24 cenaze, işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Saldırıda hayatını kaybeden diğer 12 kişinin Adli Tıp'taki işlemleri sürüyor.

AİLELER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen cenaze yakınları da gözyaşlarını tutamıyor. Bazı cenaze yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tedbir amaçlı Adli Tıp Kurumu önünde sağlık ekipleri bekletiliyor.

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Haznedaroğlu'nun 10 gün sonra evleneceği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Haznedaroğlu'nun kayınvalidesi damadının havalimanında çalıştığını söyledi. Damadı Yusuf Haznedaroğlu'nu kaybeden kadın, "Bakırköy Devlet Hastanesi'nden buraya geldik. Önce ağır yaralı olarak getirmişler sonra kaybetmişiz. Bilebildiğimiz bu kadar. Şu anda camiye götüreceğiz. Mesai bitimi saatinde kapı önünde servis beklerken. Arkadaşları yaralı, kendisini de kaybettik. Mesaiye kalsalar çıkmayacaktı o çocuklar oraya. 10 gün sonra düğünü vardı ne yazık ki" şeklinde konuştu. Haznedaroğlu'nun cenazesinin yarın Büyükçekmece'de kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi.


Tercüman olan Ertan An ise, evli ve bir çocuk babası. Gezdirdiği turistleri limana getirdiğinde patlamada can verdi. Eşi 6 aylık hamileydi.

Çağatay Çöl Kontuar görevlisiydi, 27 yaşındaydı.

51 yaşındaki taksici Mustafa Bayraklı


PATLAMADA YARALANANLARIN İSİM VE BİLGİLERİNE "184"TEN ULAŞILABİLECEK

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralananların ismi ve hangi Hastanede bulunduklarına ilişkin bilgilere sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin (SABİM) "184" numaralı hattından ulaşılabileceği bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen patlamada yaralananların isim ve hastane bilgisine "184" hattından ulaşılabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (74)

KARŞIYAKA:

SU AN HÜKÜMETİN BAŞINDA BAHÇELİ YADA KILIÇDAROĞLU YADA BİRBAŞKASI OLSA, ÜLKE GÜLLÜK GÜLİSTANLIK MI OLACAKTI?? BU BOMBALAR PATLAMIYACAKMIYDI SANIYORSUNUZ????FRANSA''''NIN BAŞINDA DA MI AKP VAR? YADA ALMANYANIN??ELEŞTİRDİĞİNİZ HÜKÜMET BUGÜN İSTİFA ETSE İNANIN YARINLARIMIZ ÇOK DAHA KÖTÜ OLUR. ZATEN BU EYLEMLERİN AMACIDA BU. . . . ARKASINA BAKARSANIZ PATRONLARI BATILI ÜLKELER. . . . . . ÜLKEMİZE HEPBERABER SAHİP ÇIKALIM. . . . . . .

30
33
yanıtYanıtla
ÖNCÜ HASAN:

Allahtan senin kadar cehalete düşmemiş. Herkes senin gibi olsa zaten bu ülke elden giderdi.

yanıt3
yanıt11
hasan:

Ulan hala yazıyorsun inatla Türkiye daha önce hiç bu hale gelmişmiydi ülkeyi benmi yönetiyom denyo seni. Vatan bölünse yine AKP suçlu olmayacak bu olaylar durmayacak gibi hatta dahada felaketler yaşanacal ozaman AKP den hesap sorma günü gelecek bakalım ozamada yanlarında olacakmısın.

yanıt2
yanıt3
ülke için zarar bir zat:

istibaret ve mit cumhurbaşkınına hakeret eden ortaokul öğrencıleri tesbit etmek için uğraştıkları kadr terörle ugraşsaydı bu patlama olmadan önce yakalayacklardı bu kadar acık ve net

47
11
yanıtYanıtla
İZMİR:

TÜRKİYE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR. . . TÜM BU TERÖR ÖRGÜTÜ HEDEFLERİNDE OLMASININ SEBEBİ, CUMHURBAŞKANIMIZIN , DÜNYANIN 5''''EN BÜYÜK OLDUĞUNU SÖYLEMESİ VE BİZDE VARIZ DEMESİNDEN KAYNAKLANDI. TÜRKİYENİN BÜYÜMESİNİ, GELİŞMESİNİ İSTEMEYEN AVRUPA, BİZE TOKAT ATIYOR, SUS OTUR YERİNE SEN AYAĞA KALKAMAZSIN DİYOR. AKP HÜKÜMETİDE HAYIR ESKİ TÜRKİYE YOK DİYOR. . . . KISACA TÜM MESELE BU. YA SUSUP OTURACAĞIZ YADA HÜKÜMETİMİZE SAHİP ÇIKIP BU ZORLU SÜRECİ HEPBERABER AŞACAĞIZ. . . . . DESTEK OLMAYANLAR, EN AZIND

19
38
yanıtYanıtla
SEHIT:

Sen hangi devlet ten bahis ediyorsun beee. . . . . devlet kendinden baska kimi düsünmüs. O kadar insanliktan uzak bir cumhurbaskani, sehit verip o genc insalarin hayatlarini hice sayip ben devletim diyor. Ama unutmasin o devlet bir onun degil hepimizin. Allag Erdoganin belasini versin

yanıt2
yanıt4
ALİ KEMAL:

merak etmeyin 3 gün sonra herşey unutulur başbanlık sistemi paralel yapı tartışılmaya başlar.

28
28
yanıtYanıtla
başbakan sarıgül:

BÜGÜNDEN İTİBAREN SÜRİYELİ ARAPLARIN SINIR DIŞI EDİLMESİ İÇİN İMZA TOPLANMAYA BAŞLANSIN DESTEK VERİN YAYIN HER TARAFA. . .

41
10
yanıtYanıtla
bazitli:

tam bır faşist suratı var iyiki işid oldurdusenı evlenecekmış faşist o bur dunyada evlenırsın

5
45
yanıtYanıtla
...:

birtane kadın var . . . eşi yaralanmış hastanede bağırıp çağırıyor. . . birde ona bak bakalım ne suratı var. . . . sanırım sen surat uzmanısın

yanıt8
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title