Haberler

Adıyaman'da Esnafa Hizmet İçi Eğitim Semineri

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Tarafından Adıyaman'daki Esnaf ve Sanatkarlara Tek Düzen Muhasebe Sistemi Hakkında Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından Adıyaman'daki esnaf ve sanatkarlara tek düzen muhasebe sistemi hakkında hizmet içi eğitim semineri verildi.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde, tek düzen muhasebe sisteminde yaşanan sıkıntılar ve evrakların stok takibi konularında oda başkanları ve esnaf bilgilendirildi. TESK Genel Başkan Vekili Demirhan Elçin'in de katıldığı seminere, Protokol ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Yıldız, Bilgi İşlem Müdürü Cengiz Yardımcı, Muhasebe Müdürü Soner Pektaş, Adıyaman Esnaf Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Mustafa Salman ve Adıyaman'daki oda başkanları

ile çok sayıda esnaf katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan TESK Genel Başkan Vekili Demirhan Elçin, 5362 sayılı yasanın uygulamaya geçmesiyle birlikte esnaf bilgilerinin elektronik ortamda güncellenmesi için büyük çaba harcandığını belirterek, "Ülkenin genel ekonomik yapısına bakarak esnafımıza tek düzen muhasebe programı ve basılı evrak stok takibi konularında bilgiler sunacağız. Bunu herhangi bir ücret almadan sadece hizmet için yapıyoruz" dedi.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Salman ise, esnafa verilen hizmet içi eğitim seminerlerinin önemine dikkat çekerek, "Esnafımızın sorunları görevimizin bir parçasıdır. Bizler bu sorunlara çözüm üretmek için buradayız. Esnafımızın yeni çıkan kanunlar konusunda bilgilenmesi ve bilgilerini güncellemesi için eğitim seminerlerimiz devam ediyor. 5362 sayılı yasanın uygulamaya geçtiği günden bu yana Esnaf Odalar Birliği ve mesleki odalarımızın mevzuat ve faaliyetlerinde büyük

değişiklikler oldu. İşlemlerimizi elektronik ortamda usulüne uygun olarak yerine getirmek için düzenlediğimiz seminerle sıkıntıları aşmaya çalışacağız" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Bilgi İşlem Müdürü Cengiz Yardımcı ve Muhasebe Müdürü Soner Pektaş, hizmet içi eğitim seminerinde tek düzen muhasebe sistemi ve evrakların stok takibi konularında bilgiler verdi.

(AA-OÇ-OM-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title