Haberler

Adıyaman'da Dehşet! Cinnet Getirip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürdü

Güncelleme:

Adıyaman'da cinnet getiren bir kişi, babasını, ağabeyini, yengesini ve 2 yeğenini kurşunlayarak katledip ardından intihar etmeye kalkıştı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir kişi, ağabeyini, babasını, yengesini ve 2 yeğenini silahla öldürdü. Ardından intihar etmeye kalkıştı.

ARAZİ PAYLAŞIMI NEDENİYLE AİLESİNDEN 5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir şahıs, ailesinden 5 kişiyi öldürdü. Şahıs ardından da intihar girişiminde bulundu. Eğerli köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle sorun yaşadığı ailesine ateş açan Salih Albay; babasını, ağabeyini, yengesini ve 2 yeğenini öldürdü.

İNTİHARA KALKIŞTI ÇENESİNDEN VURULDU

Şahıs daha sonra aynı silahla kendisini çenesinden vurdu. Ağır yaralanan Salih Albay, önce Besni Devlet Hastanesine, ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KÖYDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Köy sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Salih A.'nın vurduğu babası, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğeninin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. 5 kişinin ölümüne yol açtıktan sonra intihara teşebbüs ederek ağır yaralanan Salih A. ise hastaneye kaldırıldı.

Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYDIN'DA DAMAT DEHŞET SAÇMIŞ 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP 4 KİŞİYİ DE YARALAMIŞTI

Aydın'da da önceki akşam 51 yaşındaki Mustafa Duran adlı şahıs, boşanma davası açan eşinin yaşadığı evi 2 pompalı tüfekle basıp, sofrada yemek yiyen 5 kişiyi öldürmüş, eşi ve kızıyla birlikte 4 kişiyi de yaralamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Besni 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Emekli Müftü:

Devletimiz tarikatlere sahip çıkıp onlara her türlü desteği vermelidir.Yüyıllar boyu islam alemini ayakta tutan onlardır.cumhuriyetle birlikte yasaklandıgı için ülkemiz bugün uçurumun kıyısına gelmiştir.gençligimiz elden çıkmış dinine ve kültürüne yabancı ve düşman olarak yetişmiştir.bu durumu ancak tarikatler düzeltebilir diyanetin toplum üzerinde hiçbir fonksiyonu yoktur.

9
14
yanıtYanıtla
ahmet beğim:

tek kelime ile oşt.

yanıt7
yanıt9
maskeli süvari:

bazen aılede olsa hak edıyorlarr. . benım basımdada var. . bır gun haber olursam sasırmayın. .

2
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Mülk Allah ındır. Malda yalan mülkte yalan sen git hapiste oyalan.

12
1
yanıtYanıtla
Rast:

Yine sorun para ulan bitmedi bu para hırsınız toprak doyuracak anca sizi

8
0
yanıtYanıtla
Gazeteci:

Paracı toplum olduk çıktık boşuna iman ibadet söylemi yapıyoruz günde kaçkişi bu para için cinayetle öldürülüyor iman nerde bunlarda

6
1
yanıtYanıtla
Almanya39:

Degermi bu Üc günlük dünyada_? insan konusarak halletmeye calisir, Yazik ya cok yazik. . .

6
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Yeni büyük türkiye işte kimsenin kimseye vicdanı yok sevgisi yok zaten kimin kime gücü yetiyorsa olmuş artık adalet zaten yok adalet sadece belli kişilere aleyine hizmet ediyorlar aksu olsa fetocu oluyor

6
0
yanıtYanıtla
AGGOYUNUMLA:

DURMAAK YOOK YOLA DEVAM AiLE TERöRü KADIN TERöRü COCUK KEDi KöPEK SAPIKLARIYLAN HEDEF 2023e KADAR 10MiLYON KURBAN

6
0
yanıtYanıtla
edml:

ülkemiz gelişiyor. insanımız bilinçleniyor. ülkemiz önceden yaşanılacak yer değildi; şimdi güvenle yaşıyoruz rahat rahat geziyoruz tozuyoruz. oleyyyy

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title