Haberler

Adapazarı'nda Off-road Heyecanı-Hd

Adapazarı'nda off-road heyecanıAziz GÜVENERADAPAZARI(Sakarya),(DHA)Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın Adapazarı'nda yapılan ilk ayağında sporseverler heyecan dolu bir gün yaşadı.

Adapazarı'nda off-road heyecanı

Aziz GÜVENERADAPAZARI(Sakarya),(DHA)

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın Adapazarı'nda yapılan ilk ayağında sporseverler heyecan dolu bir gün yaşadı.

2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın bu yılki ilk yarışı Adapazarı'nın Korucuk Mahallesi'nde başladı. Şampiyonanın açılışı, protokol üyeleri ve sporseverlerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 10 ilden 30 takımın katıldığı yarışta off-road tutkunları kıyasıya yarışırken, seyirciler de bu anlara tanıklık ederken büyük heyecan yaşadı. Yarışmacılar 1'inci etapta 8 bin 100 metre olan orman etabını 3 kez, 2'nci etap yarışlarında ise 2 bin 200 metrelik 'Zeytin Dalı' etabını 4 kez geçecek.

54 Otomobil Spor Kulübü Başkanı Bilal Bakan yarışın toplamda 7 ayakta tamamlanacağını belirterek, Yarışmamız iki gün üzerinden olacak. 8 bin 100 kilometre uzunluğunda olan bir parkurumuz var. Birinci gün orman etabı, ikinci gün ise gösteri etabı olacak dedi.

Şampiyonaya katılan İlayda Hancı ise etapların zorlu ama güzel olduğunu kaydederek, Etaplar zorlu ama bir o kadar da güzel diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Korucuk Türkiye Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title