Haberler

Acun Ilıcalı, Dayısının Muhtarlık Yarışını Merak Eden Hikmet'e Seçim Sonuçlarını Yanlış Açıkladı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Hikmet'e dayısının 31 Mart'taki muhtarlık seçimlerini kazandığını söyledi. Haberler.com'un ulaştığı Hikmet'in dayısı Durmuş Ali Özen, seçimi 30 oyla kaybettiğini söylemişti.

Acun Ilıcalı Survivor'ın son bölümünde ada konseyinde Hikmet'e sevindirici bir haber verdi. Ilıcalı, Antalya'da muhtarlık yarışı veren Hikmet'in amcasının seçimleri kazandığını açıkladı. Haberler.com'a açıklama yapan, Hikmet'in dayısı, seçimi kaybettiğini söylemişti.

"SEÇİLDİ Mİ SEÇİLMEDİ Mİ VE KAÇ OYLA KAYBETTİ"

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı'ya, "Geçen hafta seçimler vardı. Köyümüzde dayım muhtar adayı, baya bir sıkıntılı geçecekti. Çok merak ediyorum Acun abi. Seçildi mi, seçilmedi mi ve kaç oyla kaybetti?" demişti.

"SONUÇLAR DOMİNİK'E GELDİ"

Acun Ilıcalı bu haftaki konseyde Hikmet'e sevindirici haberi verdi. Acun Ilıcalı, "Hikmet sana bir haberim var. Köydeki seçim tamamlandı. Sonuçlar Dominik'e geldi. Açılan sandık sayısı bir Antalya Akseki Bademli'nin yeni muhtarı Durmuş Ali Özen." dedi. Hikmet, Acun Ilıcalı'nın sözlerinin ardından, "Kaç oyla kazanmış abi?" diye sordu.

"ONU DA BİR SONRAKİ KONSEY SÖYLERİM"

Acun bu soruya, "Onu da bir sonraki konsey söyleyeyim.Muhtarımızı buradan kutluyoruz. Muhtarımızın hizmetlerine devam etmesini istiyoruz." yanıtını verdi.

Survivor'daki diğer yarışmacılara da göndermede bulunan Hikmet, konuşmasını, "Dayıma sevgiler. Benim arkamda artık koskoca muhtar dayım var. Dikkat edelim arkadaşlar. Oylama olursa benden korkun." sözleriyle bitirdi.

HİKMET'İN DAYISI SEÇİMLERİ KAYBETTİ

Yeğeni Hikmet hakkında konuşan Durmuş Ali Özen, "Hikmet benim canım ciğerimdir. Bu haberi vermek için Acun Ilıcalı'nın ekibinden beni aradılar, Hikmet merak ettiği için. İnşallah yeğenim çok üzülmez, kendisine başarılar dilerim" dedi.

Yapılan sayımların ardından Antalya Akseki Bademli Köyü muhtar adayı olan Durmuş Ali Özen, 548 oydan 255 oy alarak seçimi kaybetti. Özen'in rakibi olan Esat Keleş ise 30 oy farkla yeni muhtar seçildi.

Acun, Yarışmacı Hikmet'e 31 Mart Sonuçlarını Yanlış AçıkladıAntalya Akseki Bademli Köyü Eski Muhtarı Durmuş Ali Özen

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

TENEKE ADAM:

530 oydan 30 oy farkla ben muhtar oldum diye övünmesin . Nedir bu ya 30 oy . Olmaz kardeşim , yeniden sayılsın , lütfen !

27
6
yanıtYanıtla
her zaman dosdoğru ol.:

İşiniz gücünüz algı yapmak , chp nin kaybettiği bazı yerlerde itiraz sonucu tekrar seçim olacak. demek ki işinize gelmeyince hak hukuk adalet diye bir şey olamaz değil mi? hukuki süreçlere herkes saygı göstermelidir. ne yani şu an itibari ile 15 bin oyun çalındığı veya yanlış yazıldığı tesbit edilerek binali yıldırıma yazıldı. dürüst insan bir oyun bile çalınmasına vaya başkasına yazılmasına karşı olmalıdır.

yanıt2
yanıt5
Dürüst ol:

Bin ali yıldırıma yazılan o 15 bın oy dedıgın muhabbet oy kullanmasını bılmeyenlerın oyları Aslında Lıse mezunu olmayana kullandırmıcaksın ozaman 25 Göremez

yanıt3
yanıt1
TENEKE ADAM:

HER ZAMAN DOSDOĞRU OL kardeşim , sadece kulaktan dolma haberler ya da yandaş haber dinleme . Çalma diye bir olay yok , bunu siz de biliyorsunuz . Olay :Geçersiz diye atılan oyları , yahu kardeşim bu da geçersiz sayılır mı ? Bak çizginin hafif dışına taşmış , buda geçersiz mi sayılır denilen oylar . Hepsi bu , ama sen sadece bir yeri dinlersen söyleyeceğin söz bu olur .

yanıt4
yanıt0
ZEYNO:

İstanbul''u vermemek için çırpınıyolar ama kolay değil demokrasiye darbe yapmak. İmamoğlu hakkıyla almıştır başkanlığı mazbatayı vermeseniz ne çıkar EKREM İMAMOĞLU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

yanıt11
yanıt2
Ziya:

Acun gündemdem yaratmak, gündemde kalmak ve survivora ilgi artırmak için yapmıştır.

7
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Cok enteresan turk dusmani gibi.bir dunya kriz war yunanla buda tutsun diye izletmeye calisiyor.yorgo acun otur kendin izle

yanıt0
yanıt0
.itirazım var, yeniden sayılsın...:

Hikmet

8
0
yanıtYanıtla
KILIÇ:

HİKMET TAM BİR YARIŞMACI OLMASINA RAGMEN SABRİYE GİBİ YARIŞLA ALAKASI BİLE OLAMAYACAK İNSANLARIN AŞIRI DERECEDE HİKMETE SATAŞMASINA ANLAM VEREMİYORUM .

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

keşke hikmette karekter olsa buarada sizde haberi yanlış yazmışsınız bi dayı bi amca diyosunuz

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title