Haberler

Abdüllatif Şener'e Küçük Demirel Morali

Abdüllatif Şener'in, Akıncılar'daki seçim çalışmalarında, bir parkta 8 yaşındaki Osman Demirel ile sohbet etti. Şener ve küçük Osman'ın diyalogları çevredekilerin de ilgisini çekti.

Türkiye Partisi Genel Başkanlığı'ndan istifa ederek memleketi Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı olan Abdüllatif Şener, seçim çalışmaları çerçevesinde Akıncılar İlçesi'ne geldi. İlçe meydanında Adalet ve Kalkınkma Partisi bayraklarıyla ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle süslenmiş alanda, kendisini dinlemeye gelen halka hitap etti.

Burada son olarak Başbakan Erdoğan'ın konvoyuna yönelik terör saldırısını değerlendiren Şener, "Terör olaylarından Türkiye'nin çektiğini hiç kimse çekmemiştir. Terör, uluslararası bir sorundur ve bu sorun yıllardır Türkiye'yi derinden etkilemektedir. Ülkemizde, insanların can güvenliği, mal güvenliği terörist saldırıları yüzünden her zaman tehlikededir ve bu insanlık suçunun mutlaka yok edilmesi gerektiğine inanmaktayım. Özellikle PKK terör örgütünün zaman zaman yapmış olduğu eylemler, gerçekten kamu vicdanının rahatsız etmektedir. Her türlü terör eylemi insanlık dışıdır. Kastamonu'da ortaya çıkan Başbakanın konvoyuna yapılan saldırıyı kınıyorum. Bu tür olayların meydana gelmemesi için devlet olarak gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini düşünüyorum. Eğer Türkiye'de, bir terör örgütü Kastamonu gibi Batı Karadeniz bölgesinde ciddi bir eylem yapabiliyorsa, iş bu noktaya geldiyse, Türkiye'nin güvenlik sorunu masaya yatırılması tartışılması gerekir. Bildiğiniz gibi can güvenliği devleti var kılan en önemli nedenlerden biridir. Eğer terör elini kolunu sallayarak büyük kentlere nüfus edebiliyorsa batıdan doğuya, doğudan batıya uzanabiliyorsa, istediği yerde istediği eylem yapabiliyorsa, Batı Karadeniz'in önemli bir kentinde eylem yapabiliyorsa, ülkede büyük bir güvenlik sorunu var demektir. Bu güvenlik sorunun en kısa zamanda ortadan kaldırılması da siyasal iktidarın kendi görevidir, kendi sorumluluğudur. Her şeyden önce böyle bir eylemin ortaya çıkması özellikle seçim öncesi ortaya çıkması ve seçim malzemesi haline dönüştürülmesi de bir anlamda talihsizliktir" dedi.

KÜÇÜK OSMAN DEMİREL İLE SOHBET ETTİ

Şener'in, Akıncılar'daki seçim çalışmalarında, bir parkta 8 yaşındaki Osman Demirel ile sohbet etti. Şener ve küçük Osman'ın diyalogları çevredekilerin de ilgisini çekti. Osman Demirel'in masaya yumruk vurarak isteklerini dile getirmesi ve Şener'e hizmetlerle ilgili birşeyler anlatması, Şener'i de keyiflendirdi. Abdüllatif Şener, Osman Demirel'le hatıra fotoğrafı da çektirirdi. Küçük Osman, Şener'in yanındaki TP'li bir kadın üyenin cep harçlığı yapması için verdiği parayı da almadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title