Haberler

Son Dakika! ABD, Türkiye'deki vize işlemlerini terör gerekçesiyle askıya aldı

Güncelleme:

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, İstanbul'da terör saldırısı olabileceğine dair güvenlik uyarısı yayımladı. Uyarıda, Türkiye'deki ABD vatandaşlarından dikkatli olmaları istenirken, Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir'deki ABD misyonlarının görevlerinin geçici olarak askıya alındığı belirtildi. Açıklamada vatandaşların kalabalıkta bulunmaması vurgulandı.

ABD Türkiye'deki, vize işlemlerini geçici olarak askıya aldı. Kararın gerekçesi ise İstanbul'daki ABD vatandaşlarına yönelik olası terör saldırıları ve kaçırma girişimleri olabileceğine dair alınan 'güvenli bilgiler' gösterildi.

"GÜVENİLİR RAPORLAR ALINMIŞTIR"

Büyükelçiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Türkiye'deki ABD Büyükelçiliği, ABD Başkonsolosluğu dahil olmak üzere İstanbul'da ABD vatandaşlarına ve yabancı uyruklulara yönelik potansiyel terör saldırıları ve adam kaçırma olaylarına ilişkin güvenilir raporlar almıştır" denildi.

"KALABALIKTAN KAÇININ"

ABD vatandaşlarına, büyük ofis binaları veya alışveriş merkezleri dahil olmak üzere Amerikalıların veya yabancıların toplanabileceği yerlerde daha dikkatli olmaları tavsiye edildi. "Kabalıktan kaçının, yabancıların uğrak yerlerinde tetikte olun" uyarısı yapıldı. Açıklamada ayrıca, Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir'deki ABD misyonlarının görevlerinin geçici olarak askıya alındığı belirtildi.

Son Dakika! ABD, Türkiye'deki vize işlemlerini terör gerekçesiyle askıya aldı

ABD'nin Türkiye'deki Büyükelçilik ve Konsolosluk binalarında ABD vatandaşı olan ve olmayanlara yönelik tüm vize hizmetleri de geçici olarak askıya alındı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (55)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

ABD’NİN İSTİHBARATI İYİDİR DİKKATLİ OLMAK LAZAIM.

9
21
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

İSTİHBARATININ İYİ OLDUĞUNDAN DEĞİL SALDIRILARIN KENDİSİ TARAFINDAN TERTİP EDİLDİĞ İÇİN BİLİYOR

yanıt30
yanıt5
hikaye:

abd nin istikbarati kuvvetli deyil kendileri yaptirdiklari icin biliyorlar herseyi

yanıt0
yanıt0
MERT:

bunları organize eden ABD ne istihbarattan bahsediyorsun

yanıt9
yanıt3
vatandaş:

sen daha amerikaya gitmeden yağcılığa başladım be bacım, sen böyle yaparsan seni almazlar, ülkende onlara daha faydalı olacağını düşünürler.

yanıt0
yanıt1
S 400:

S 400 hazımsızlığı olabilir

20
6
yanıtYanıtla
VEZIR:

HER AN HERSEY OLABILIR KIMSE HAFTA SONU GEZMESINE FALAN GITMESIN. . . UNUTMAYIN DARBEYIDE BIZDEN ONCE BILIYOLARDI. . .

19
5
yanıtYanıtla
hamza:

demekki amerika deteklediği terör örgütlerine eylem talimatı vermiş

19
4
yanıtYanıtla
Sen bir cevhersin hamza:

Ülkemizdeki bor, petrol, doğalgaz, altın, . . . , vs. yatakları gibi keşfedilmeyi bekliyorsun.

yanıt0
yanıt0
Fatih:

Yine ABD provakasyonuyla karşı karşıyayız, keşke hiç gelmeseniz. . .

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title