Haberler

AB Projesine Katılacak Öğrenciler Aranıyor!

Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Programları Çerçevesinde Yürütülen Volicity Projesine Katılacak Öğrenciler Aranıyor.

Açılımı; 'Türkçe Konuşan Gençlere Kreatif Sektörlerde Mesleki Eğitim' Olan Volicity (Vocational Learning İn Creative Industries For Turkish Youth) Projesinin İçerisindeki 'Temel İç Mimari ve Dekorasyon' Eğitim Programının Test Aşamasında 10 Öğrenci Ücretsiz Olarak Eğitim Alabilecek. Öğrenciler, Adayların Yaşlarına, Ekonomik, Eğitim ve Sosyal Durumlarına Bakılarak Seçilecek.

VOLICITY projesi, 2005 yılında İngiltere’de London Metropolitan University önderliğinde başladı.

Projeye; İngiltere’den Open College Network London Region ve Balik Arts, Almanya’dan Naunyn Ritze ve ESTA-Bildungswerk gGmbH ile Türkiye’den Pera Güzel Sanatlar ve ESTA Danışmanlık Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Tic. LTD. ŞTİ. ortak oldu.

Amacı; Türkçe konuşan, ekonomik ve eğitim seviyesi düşük 16-25 yaş arasındaki gençlerin kreatif alanlarda internet üzerinden eğitimi olan proje kapsamında öncelikle üç ülkede gençler üzerinde anket çalışmaları yapılarak, hangi kreatif alanlara ilgi duydukları saptandı. Ardından araştırma sonuçlarına dayanılarak; her üç ülkede eğitim kurumları olan Balik Arts, Naunyn Ritze ve Pera Güzel Sanatlar eğitim sisteminin içeriğini oluşturmaya başladı.

Balik Arts “Radio Üretim”, Naunyn Ritze “Film Üretim” ve Pera Güzel Sanatlar ise “İç Mimari ve Dekorasyon” konularında 10 haftalık bir eğitim programı hazırladı. Eğitim programları ayrıca “staj” bölümleriyle de desteklendi. Türkiye’de ESTA Danışmanlık İç Mimari ve Dekorasyon sektöründeki firmalarla irtibata geçerek, bu eğitim sistemine katılan öğrencilerin staj yapması için olanaklar yarattı.

Eğitim programları tamamlandıktan sonra her üç ülkede de test aşamasına geçilecek. Test aşaması Ocak – Şubat – Mart 2007 tarihlerinde 10 haftalık bir süreç içerisinde gerçekleşecek. Bu aşamada her ülkede 10’ar öğrenci eğitim alabilecek.

Türkiye’de eğitime katılacak öğrenciler, başvurular arasından yapılacak seçimle belirlenecek. Öğrencilerin, 16 – 25 yaş arası, ekonomik durumu iyi olmayan, örgün eğitim sistemi içerisinde eğitim alma şansı olmayan kişiler olmasına dikkat edilecek. Öğrenciler, eğitimden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Eğitime katılmak isteyen kişilerin İstanbul’da Pera Güzel Sanatlar’a, Ankara’da ESTA Danışmanlık’a başvurmaları gerekecek. Başvurular, internet ya da telefon aracılığıyla yapılabilecek. Internet kanalıyla ulaşmak isteyenlerin Pera Güzel Sanatlar’ın www.perasanat.com.tr adresinde web sitesine girerek, müracaat formunu doldurmaları yeterlidir. Projeyle ilgili detaylı bilgilere www.volicity.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title