Haberler

A Milli Basketbol Takımımız Çeyrek Finalde Yarın Arjantin İle Karşılacak

Japonya'da Düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Çeyrek Finale Kalarak Tarihinde Bir İlke İmza Atan A Milli Basketbol Takımımız Yarın Arjantin İle Mücadele Edecek.

Japonya`da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası`nda çeyrek finale kalarak tarihinde bir ilke imza atan A Milli Basketbol Takımımız yarın Arjantin ile mücadele edecek.

Grupta oynanan maçlarda Litvanya, Avustralya , Brezilya, Katar`ı yenip sadece Yunanistan`a yenilen ve ikinci turda Slovenya`yı deviren 12 dev adam son Dünya Şampiyonası`nın finalisti ve Olimpiyat Şampiyonu Arjantin`i yenip yarı finale adını yazdırmak istiyor. Arjantin ise kendi grubunda oynadığı maçlarda Fransa, Nijerya, Sırbistan Karadağ, Lübnan ve Venezuela`yı yenip ikinci turda Yeni Zelanda`yı eledi.

Türkiye Basketbol Milli Takım Genel Direktörü Doğan Hakyemez, ¨Akşam yapacağımız idmanda Ersan`ın durumu belli olacak. İbrahim ise sakat da olsa oynuyor zaten. Herkes moralli, iyi durumdayız. Türk halkının yüzünü bir kez daha güldürmek istiyoruz¨ dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, takımdaki sakatlıklara rağmen Türkiye`yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi. Demirel, çok zorlu ve sert bir gruptan çıktıklarını ve bütün maçların galiplerinin son saniyelerde belli olduğunu belirterek, ``Oynadığımız 6 maçın 5 tanesini kazandık. Oyuncularımız, üst düzeyde basketbol ve mücadeleyle dünya basketboluna Türkiye`nin var olduğunu kanıtlama mücadelesinde çok büyük bir adım attılar. Geçen şampiyonada 9. olmuştuk. Burada daha iyi bir dereceyi garantilemiş durumdayız. Bu da Türk basketbolu için son derece önemli bir gelişme. Başta antrenör Tanjeviç olmak üzere tüm teknik ekibe, bu oyuncuların yetişmesine katkı veren takımlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title