Haberler

8 aydır tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkış tarihi belli oldu

Güncelleme:

8 aydır hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkış tarihi belli oldu. Erbil, bu ayın sonunda taburcu oluyor.

Ekranların sevilen yüzü Mehmet Ali Erbil, geçen yıl evinin banyosunda düşmesi sonucu kaburgaları akciğerine battığı gerekçeyle hastaneye kaldırılmıştı. Yıllardır savaştığı 'Kaçış Sendromu' nüksettiği için 8 aydır hastanede yatan ünlü şovmen, nihayet sağlığına kavuştu.

TARİH BELLİ OLDU

Son olarak kızı Yasmin Erbil'in olumlu açıklamalarından sonra sevenlerini heyecanlandıran Erbil'in hastaneden çıkacağı tarih belli oldu.

8 aydır tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkış tarihi belli oldu

SANATÇI DOSTLARINA YEMEK VERECEK

Ses sanatçısı Onur Akay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili haberi şu şekilde duyurdu; "Bugün iyi haber vereceğim. Mehmet Ali Erbil bu ay sonu taburcu oluyor ve taburcu olur olmaz sanatçı dostlarına yemek verecek."

8 aydır tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkış tarihi belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Kaçış Sendromu Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

vatandaş:

sanatçıya yemek vereceğine fakir ailelere ver sanatçının ihtiyacımı var yemeğe

12
3
yanıtYanıtla
...:

sanatçı dostlarına vereceğine fakir fukaraya verse ya. . .

11
2
yanıtYanıtla
Neslihan acmaz:

Aslında mehmetAli bey biz sizin sanatçı dostlarınızdan daha çok üzüldük hastalanmanıza . siz görmediniz ama bütün herkes üzüldü

4
3
yanıtYanıtla
kurt-1:

çoluğun çocuğun biraz daha ahlakını bozar kötümü

4
3
yanıtYanıtla
1453:

çapkin adam ne yapabilir

3
3
yanıtYanıtla
Kafamda deli sorular:

DİKKAT ET BİR DAHA Kİ SEFERE SANATÇILAR HELVANI YEMEYE GELİR. .

1
4
yanıtYanıtla
Dadas:

Bunun kefeni bile adiymis, yirtiliverdi. Hahahaha

1
3
yanıtYanıtla
birikedimi7:

allah rahmet etsin taksiratını affetsin

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

FAKİR FUKARAYA VER MALİ

2
1
yanıtYanıtla
HALİS:

ALLAH 2-3 DEFA CANINI BAĞIŞLADI ÇIKINCA DA ALLAH İÇİN BİR ŞEY YAPSAN OLMAZ MIYDI

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title