Haberler

32 Yıldır Doğuya Kitap Yardımı Yapıyor

Yalova'da Kırtasiyecilik Yapan Mustafa Taner, 32 Yıldır Doğu İllerindeki Okullara Kırtasiye ve Kitap Yardımında Bulunuyor.

Yalova'da kırtasiyecilik yapan Mustafa Taner, 32 yıldır doğu illerindeki okullara kırtasiye ve kitap yardımında bulunuyor.

Yıllarca doğuda öğretmenlik yapan ve burada yaşanan sıkıntıları iyi bilen Mustafa Taner, her yıl düzenli olarak doğudaki değişik okullara kolilerle kırtasiye malzemesi ve kitap gönderiyor. Çocukların her yerde çocuk olduğunu, gencecik fidanların eğitilmesi gerektiğini söyleyen Taner, "Doğuda öğretmenlik yaptığım yıllarda oradaki şartların ne kadar ağır ve eksiklerin ne denli fazla olduğunu yakından görme fırsatı buldum. Çocukların o zor şartlarda okuma azmini gördüm. Bu beni çok etkiledi. Yalova'ya

döndüğümde ise onlara desteğimi sürdürmeyi istedim ve kitap göndermeye başladım. Bu yıl tam 32. yılıma girdim. Bu yıl Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na kitap, kırtasiye malzemesi ve giyecek gönderiyorum. Bundan sonra da yardımlarımı sürdüreceğim" dedi.

(NŞ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title