Haberler

Zonguldak'ta Narkotik Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Zonguldak'ta polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı. Operasyon sonucunda 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesinde; hakkında Narkotik suçlarından yakalama emri bulunan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kdz. Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından hakkında Narkotik suçlarından yakalama emri bulunan U.K., M.S.T., A.U., M.Y. ve F.B. isimli şüpheliler yakalandı. Yapılan operasyonlar neticesinde ölümcül etkiye sahip 161 gram uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu öğütme aparatı ve 1 adet silah ele geçirildi.

U.K. ve M.S.T. isimli şüpheliler Zonguldak Adliyesi'ne, A.U., M.Y. ve F.B. isimli şüpheliler Kdz. Ereğli Adliyesine sevk edildi. Mahkeme tarafından F.B. isimli şüpheli serbest bırakılırken, U.K., M.S.T., A.U. ve M.Y. isimli şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Zonguldak Narkotik Narkotik Suçlar Tutuklama Cezaevi Polisiye Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title