Haberler

Yalova'da Kadına Şiddet ve KADES Programı Tanıtıldı

Güncelleme:

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Altınova'da vatandaşlara Kadına Şiddet ve KADES programını tanıttı. Altınova İlçe Emniyet müdürlüğü ve Yalova İl Emniyet Müdürlü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyararak, Kadına Şiddet ve KADES programı konusunda bilgilendirdi.

Yalova İl Emniyet Müdürlü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Altınova'da vatandaşlara Kadına Şiddet ve KADES programını tanıttı.

Altınova İlçe Emniyet müdürlüğü ve Yalova İl Emniyet Müdürlü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyararak, Kadına Şiddet ve KADES programı konusunda bilgilendirdi.

Tüm önüyle tanıtıldı. Yalova İl Emniyet ve Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altınova'da kurulan Semt Pazarında vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyararak, Kadına Şiddet ve KADES programı konusunda bilgilendirdi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadınlara yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve akıllı telefonlara uygulaması indirilerek kullanılan KADES (Kadın Acil Destek İhbar Sistemi) Uygulaması tüm yönüyle tanıtıldı.

Telefonlarına indirdiler

Etkinlikte, kadınlara KADES uygulamasının özellikleri ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, kadınlara uygulamayı indirmeleri ve kullanmaları için teşvik edildi. Öte yandan, ekipler bazı vatandaşlara KADES'i cep telefonlara kurulmasına yardım etti.

Pazar ziyaretinin ardından ekipler ilçe esnafını ziyaret ederek, aynı bilgilendirmeyi yaparak vatandaşlar sözlü ve dağıtılan broşürlerle bilgilendirildi. Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, KADES uygulamasının kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir araç olduğunu belirterek, tüm kadınların uygulamayı indirmeleri ve kullanmaları çağrısında bulundu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Kadına şiddet Altınova Yalova KADES Dolandırıcılık Güvenlik 3.Sayfa Teknoloji Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title