Haberler

Ümraniye'de taksi uygulaması üzerinden taksi çağıran yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandı

Güncelleme:

Ümraniye'de bir turist, taksi uygulaması üzerinden taksi çağırdıktan sonra yanlış yere geldiğini fark edince şoför ile tartışmaya başladı. Tartışma güvenliklerin müdahalesiyle sonlandı.

Ümraniye'de taksi uygulaması üzerinden taksi çağıran ve yanlış yere gittiğini fark eden yolcu, taksi şoförü ile tartıştı. İkili arasında çıkan tartışma vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, cep telefonu uygulaması üzerinden taksi çağıran bir turist haritadan yanlış konum seçti. Taksi, turisti seçtiği konuma ulaştırınca turist yanlış yere geldiğini fark etti. Durum üzerine şoförü hatalı bulan turist, şoför ile tartışmaya başladı. Güvenliklerin müdahale ettiği tartışma kavgaya dönüşmeden sonlandı. İkili arasında çıkan tartışma çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay sonrası yolcu başka bir taksiye binerek olay yerinden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye turist Ulaşım Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title