Haberler

Tekirdağ'da Evden Televizyon Çalan Hırsızlar Yakalandı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bir evden televizyon çalan iki hırsızlık zanlısı polis tarafından televizyon ile birlikte yakalandı. Şüpheliler tutuklandı.

Tekirdağ'da bir evden televizyon çalan iki hırsızlık zanlısı polis tarafından televizyon ile birlikte yakalandı.

Olay, Saray ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ayaspaşa Mahallesi Pehlivan Sokakta bulanan bir evin penceresinden içeri giren iki hırsız 18 bin lira değerinde televizyonu çalarak kaçtı. Olayın ardından evde televizyonun olmadığını gören ev sahibi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından harekete geçen Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri gerçekleştirdikleri güvenlik kamerası ve saha çalışmalarının ardından olayın şüphelilerinin Ş.S. ve B.İ. isimli şahıslar olduğu tespit ederek iki hırsızlık şüphelisini çaldıkları televizyon ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ş.S. ve B.İ. isimli iki hırsızlık zanlısı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Saray Saray Güvenlik Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title