Haberler

Son dakika haberleri... Adana'da kaçırılan iş adamı polisin drone destekli operasyonuyla kurtarıldı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Adana'da kaçırılan iş adamı polisin drone destekli operasyonuyla kurtarıldı -Polis, iş adamını kaçıran bir zanlıyı gözaltına alırken kaçan 3 zanlının peşine düştü Adana'da, 4 kişi tarafından kaçırılıp ailesinden 1 milyon 400 bin fidye istenen, para getirilmediği için de öldüresiye dövülen iş...

Adana'da kaçırılan iş adamı polisin drone destekli operasyonuyla kurtarıldı

-Polis, iş adamını kaçıran bir zanlıyı gözaltına alırken kaçan 3 zanlının peşine düştü

ADANA - Adana'da, 4 kişi tarafından kaçırılıp ailesinden 1 milyon 400 bin fidye istenen, para getirilmediği için de öldüresiye dövülen iş adamı, polisin drone destekli operasyonu ile mısır tarlasındaki yeri termal kamerada tespit edilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Ağustos günü Sarıçam ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, iş adamı Musa Ş. iş yerinden çıkıp otomobiliyle evine doğru giderken otomobil ile önü kesildi. Musa Ş.'nin yanına gelen Servet A., Abdurrezzak B., Hasan B. ve Serhan Y. İş adamını darp etmeye başladı. Daha sonrada iş adamını otomobilden alıp kendi otomobillerine götürdü. Otomobilde de yüzü maskeli şahıslar, iş adamını darp etti. İş adamını bir mısır tarlasına götüren zanlılar, onu sopa ve yumrukla burada da darp etmeye devam etti. Zanlılar, iş adamından önce 5 milyon lira fidye istedi. "Bu para gelmezse seni burada öldürürüz" diye de tehdit etti. Bunun üzerine İş adamı ortağı Hasan A.'yı arayıp kaçırıldığını fidye istediklerini söyledi. Daha sonra telefonu zanlılardan biri alıp "Bize 5 milyon lira getireceksin. Seni daha sonra arayıp adresi vereceğiz. Sakın polise gitme" diyerek telefonu kapattı.

Bunun üzerine Hasan A. hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliğine giderek şikayette bulundu. Polis, şikayet üzerine harekete geçerek önce Musa Ş.'nin aracının en son Yenidoğan Mahallesinde olduğunu tespit ederek bu bölgeye yoğunlaştı. Daha sonra da zanlıların kullandığı otomobilin kiralık olduğunu onun da Yenidoğan Mahallesinde olduğunu belirledi. Polis, bu tespitleri yaparken bir taraftan da iş adamının ortağı zanlılarla konuşup en son 1 milyon 400 bin lira fidye vermek için anlaştı. Polis, ise bu arada yaptığı çalışmada iş adamının Yenidoğan Mahallesinde bir mısır tarlasında tutulduğunu öğrenerek operasyon için hemen düğmeye bastı. Operasyon bölgesi mısır tarlası ve havanın karanlık olması nedeniyle polis drone kaldırıq termal kamera ile iş adamının tarladaki yerini tespit etti. Yapılan operasyon sonucu iş adamını kurtarılırken 4 zanlıdan Serhan Y.'yi yakaladı. Kaçan 3 zanlıyı yakalamak için de çalışma başlatıldı.

İş adamı ise öldüresiye dövüldüğü için hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İş adamı, ifadesinde kendisini Servet A.'nın kaçırdığını yanındakilerin de ona yardım ettiğini, kendisini para vermediği için sürekli dövdüklerini işkence yaptıklarını söylediği öğrenildi.

Yakalanan zanlı ise ifadesinde Servet A.'nın arkadaşı olduğunu, kendisini çağırdığını yanına gittiğini fidye ile alakası olmadığını söylediği öğrenildi.

Zanlı ifadesinin ardından çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title