Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 2023 Yılında 7 Bin 545 Yangına Müdahale Etti

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın 2023 yılında gerçekleştirdiği faaliyetlere dair ayrıntılı rapor yayınlandı. Ekipler, yangın söndürme ve kurtarma operasyonlarıyla vatandaşların can ve mal kaybını önlemede hayati bir rol oynadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nca 2023 yılında toplam 7 bin 545 yangına müdahale ve kurtarma operasyonu düzenleyen ekipler, vatandaşların can ve mal kaybını önleme noktasında hayati rol oynadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 2023 yılında gerçekleştirilen faaliyetlere dair ayrıntılı rapor yayınladı. Şehrin huzuru ve güvenliği için azami gayret ve fedakarlık gösteren itfaiye erleri, yangın söndürme, kurtarma çalışmaları ve trafik kazaları başta olmak üzere en kritik olaylara dakikalar içerisinde müdahale etti. Çalışmalar sonucunda milyonlarca liralık maddi hasarın önüne geçen ekipler, vatandaşların can ve mal kaybını önleme noktasında da hayati bir rol oynadı. 2023 yılında ekipler, çeşitli sebeplerle çıkan 3 bin 593 yangına anında müdahale etti. Bununla birlikte bin 852'si hayvan kurtarma operasyonu olmak üzere 3 bin 575 kurtarma hizmeti ve sezon boyunca Karadeniz sahillerinde 377 vatandaşa kurtarma hizmeti verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma İtfaiye Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title