Haberler

Müge Anlı'da 6 Yıl Önce Kaybolan Kadın Aranıyor

Güncelleme:

Müge Anlı programında aktarılanlara göre 6 yıl önce kaybolan kadının sevgilisi olan H.B.'nin açıklamaları şoke etti. Kayıp dosyasıyla ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı.

Müge Anlı'da 6 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan kadın aranıyor. Kayıp kadının sevgilisi olduğu belirtilen H.B.'nın açıklamaları şoke etti.

Müge Anlı programında aktarılanlara göre 20 yıllık evliliğini, 2010 yılında noktalayan iki çocuk annesi N.Y. (48), boşanma aşamasında olduğu 2006 yılında, erkek arkadaşı H.B. (48) ile Antalya'da, nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Genç kadın, 2017 yılında şüpheli şekilde ortadan kayboldu.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın kapısını çalan kayıp kadının sevgilisi Hamsin Ballı, 2017 yılında, tam tarihini hatırlayamadığı bir gün sevgilisi N.Y.'nin kardeşi olduğunu söyleyip 'Aşkım' diyerek hitap ettiği bir kişiyle balkonda bir telefon görüşmesi yaptığını, o görüşmenin ardından evden ayrıldığını, aynı gün akşam saatlerinde kendisini arayan sevgilisinin 'Beni kurtar' diyerek yardım istediğini, o sırada, sevgilisinin elinden telefonu alan F. A. isimli şahsın kendisine küfürler edip telefonu kapattığını, o günden sonra kadından haber alınamadığını söyledi.

Tam 6 yıldır sevgilisi N.Y.'nin yaşadığına dair hiçbir belirti olmadığını kaydeden H.B., sevgilisinin F.A. isimli şahıs tarafından darbedildiğini, gasp edildiğini hatta istismar edilip şantaja uğradığını, bu yüzden sevgilisinin kaybından F.A.'yı sorumlu tuttuğunu iddia etti.

Kayıp dosyasıyla ilgili ulaştığı çarpıcı bilgileri aktaran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, F.A. isimli şahsın, kayıp N.Y.'yi gasp ettiği gün yapılan üst aramasında üzerinden, N.Y.'ye ait takılar, uygunsuz fotoğrafların olduğu telefon ve birkaç adet lolipop şeker çıktığını, yapılan inceleme sonucu; 2006 yılına ait bir çocuk istismar olayının şikayet dosyasında, F.A.'nın üzerinde çıkan lolipop şekere benzer bir lolipop şekerden bahsedildiğini ve istismara uğrayan mağdur çocuğun verdiği eşkalin F.A. ile eşleştiğini söyledi.

En son F.A. ile görüldü

Müge Anlı'nın edindiği bilgilere göre kayıp N.Y.'nin 21 Ekim 2017 tarihinde, Antalya'dan Sakarya'ya gittiği, yolculuğu esnasında da kendisine istismarda bulunup şantaj yaptığı iddia edilen F.A. ile sık sık görüştüğü, Sakarya'ya gittikten 4 gün sonra yani 25 Ekim 2017 tarihinde telefonunun kapandığı, aynı tarihlerde, F.A.'nın da o bölgede olduğu belirlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Müge Anlı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title