Haberler

Kadıköy'de Yaya Geçidi Denetimi: 12 Bin 540 Lira Cezaya İtiraz

Güncelleme:

Kadıköy'de yaya geçidini kullananlara geçiş üstünlüğü vermeyen sürücülere yönelik dron ile denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde, sürücülere toplamda 12 bin 540 lira para cezası kesildi. Cezaya itiraz eden sürücülerin tepkisi oldu.

Kadıköy'de yaya geçidini kullananlara geçiş üstünlüğü vermeyen sürücülere yönelik dron ile denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde, sürücülere toplamda 12 bin 540 lira para cezası kesildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve sivil trafik polisleri, Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu. Dron ile yaya geçidinden gidenlere geçiş üstünlüğü vermeyen sürücüler tespit edildi. Denetimde yayalara yol vermeyen 4 otomobil sürücüsüne toplamda 12 bin 550 lira para cezası kesildi. Ceza kesilen sürücüler duruma itiraz ederek dron görüntülerini izledi. Çoğu sürücü cezaya tepki gösterdi.

Denetimde ceza kesilen sürücü, "Farkında değilim durdum diye biliyorum ben. Normalde duruyorum. Geçtiğimin farkında değilim. Cezanın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Anlamadım yayaya nasıl yol vermemişim. Kabul etmiyorum bu cezayı. Suçum olsa cezayı kabul edeceğim. Ben sol şeritteyim durma şansım yok. Cezaya itiraz edeceğim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title