Haberler

İstanbul'da bıçaklı gasp: "Yakalayın" diye bağırarak peşlerinden koştu

Güncelleme:

- (Özel) İstanbul'da bıçaklı gasp: "Yakalayın" diye bağırarak peşlerinden koştu Kağıthane'de bir kişinin bıçaklı bir şahıs tarafından bin lirası gasp edildi Gaspçının ardından "yakalayın" diye bağıran vatandaş bir süre peşinden koştu Kağıthane'de bir vatandaşın, yolda yürüdüğü esnada...

- (Özel) İstanbul'da bıçaklı gasp: "Yakalayın" diye bağırarak peşlerinden koştu

Kağıthane'de bir kişinin bıçaklı bir şahıs tarafından bin lirası gasp edildi

Gaspçının ardından "yakalayın" diye bağıran vatandaş bir süre peşinden koştu

İSTANBUL - Kağıthane'de bir vatandaşın, yolda yürüdüğü esnada yanına yaklaşan bıçaklı bir şahıs tarafından bin lirası gasp edildi. Gaspçı arkadaşının motosiklete atlayarak olay yerinden kaçmaya çalıştığı esnada vatandaş da "yakalayın" diye bağırarak peşinden koştu. Yaşananlar kameralara yansırken, gaspçı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cadde üzerinde yürüyerek evine giden Tufan E.'nin arkasından motosikletli 2 şahıs yaklaştı. Motosikletteki şahıslardan biri araçtan inerek E.'nin cebinde bulunan bin lirayı almak istedi. E., gaspçıya karşı koymak istedi ancak gaspçı kendisine bıçak çekti.

"Yakalayın" diye bağırarak peşinden koştu

Üstündeki bin lirası gasp edilen E., motosikletle kaçmaya çalışan şahısların arkasından koşmaya başladı. Bir yandan "yakalayın" diye bağıran adam diğer yandan koşmayı da sürdürdü. Yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gaspçılar motosikletle kaçarken vatandaş da arkasından bağırarak kovalıyor.

Polis gaspçıyı yakaladı

Öte yandan olayın ardından Tufan E.'nin şikayeti üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında gaspçı kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri tarafından kısa sürede kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title