Haberler

Elma Bahçesinde Başından Vurulmuş ve Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

Güncelleme:

Karaman'da hakkında kayıp ihbarı bulunan Mehmet Servet Aydın, kendisine ait olan elma bahçesinde boğazı kesilmiş ve başından tüfek ile vurulmuş olarak bulundu. Ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Karaman'da ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 63 yaşındaki Mehmet Servet Aydın, kendisine ait olan elma bahçesinde boğazı kesilmiş ve başından tüfek ile vurulmuş olarak bulundu.

EVİNDEN AYRILDI

Karaman'da çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Servet Aydın, dün sabah saat 09.00 sıralarında kendisine ait olan 70 DN 110 plakalı otomobili ile evden ayrıldı.

YAKINLARI POLİSE BAŞVURDU

Bir süre sonra, arama yapılmasına rağmen cep telefonu açılmayan Aydın'ın yakınları, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

BOĞAZI KESİLMİŞ VE TÜFEKLE VURULMUŞ OLARAK BULUNDU

Aydın'ın yakınları daha sonra hastaneleri kontrol etti, ancak izine rastlamadı. Polisin plaka takip sisteminde Aydın'a ait otomobilin son olarak Konya istikametine çıkış yaptığının tesbit edildiğini öğrenen yakınları, yol güzergahındaki kendilerine ait olan elma bahçesine gitti. Bahçede Aydın'ı boğazı kesilmiş ve başından tüfek ile vurulmuş olarak bulan yakınları, sinir krizi geçirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptığı incelemede cesede 10 metre uzaklıkta bulunan otomobile yaslanmış Aydın'a ait 1 tüfek ve 1 metre ilerisinde de kanlı bir bıçak buldu.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Aydın'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (4)

RAKX:

AKP NE HALE GETİRDİN ÜLKEYİ, , 2000 ÖNCEİSİNİ ÖZLEDİK, ,

2
2
yanıtYanıtla
RİZELİ HAYDO:

MEDENİYETİN OLMADIĞI YER T. C. HER KİŞİ BAŞKA BİR GEZEGENDEN GELMİŞ SANKİ. . İNSANLARA Adınısöylesen silah çekip öldürecek nerdeyse. . KAHROLSUN ATTAN DÜŞSÜN BİLGİSAYARI BOZULSUN YEDİĞİ HARAM LOKMALARLA BOĞULSUN HAYATI GÜÇLEŞTİRİP BU HALE GETİREN SAHTE MÜSLÜMANLAR. .

3
0
yanıtYanıtla
hacı:

yakınlarından biri vurmuştur soruşturmayi bana versinler bir haftada çözeyim olayi : ))

2
0
yanıtYanıtla
bu mu gazetecilik:

fotograflarını niçin veriyorsunuz. aynısını size yapsalar, aileniz, televizyon ve gazetelerde böyle görse. . . . . beğenmedim.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title