Haberler

Beylikdüzü'nde motosiklet kazası: 1 yaralı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde yaşanan motosiklet kazasında, sollama yapan araca çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Beylikdüzü'nde motosiklet kazası: 1 yaralı

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde sollama yapan araca çarpman motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 08.45 sıralarında Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyreden hafif ticari aracın sürücüsü sollama yapmak istedi. Bu sırada hızının yüksek olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü araca sol kapıdan çarptı.Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücü yere düştü. Yaralanan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Kaza sonrası polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili hafif ticari aracın sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü İstanbul Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title