Haberler

Beylikdüzü'nde Kadının Çantasını Çalan Motosikletli Kapkaççılar Yakalandı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde yolda yürüyen kadının çantasını çalan motosikletli kapkaççılar, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların kimlik bilgileri tespit edildi ve tutuklandılar.

Beylikdüzü'nde yolda yürüyen kadının çantasını böyle çaldılar

Motosikletli kapkaççılar yakalandı

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde yolda yürüyen kadının çantasını çalan motosikletli kapkaççılar, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nde motosikletli iki şahıs, arkadaşıyla beraber cadde üzerinde yürüyen kadının yanına yaklaşarak omuzundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalmıştı. Konuya ilişkin polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar çerçevesinde şahısların kimlik bilgilerinin U.E.A. ve B.Ç. isimli oldukları tespit edildi. Şüpheli şahıslar, Esenyurt Gökevler Mahallesi'nde bulunan bir sokak içerisinde olayda kullandıkları motosiklet ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramasında bir adet cep telefonu da ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şahıslardan U.M. isimli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakılırken U.E.A. ve B.Ç. isimli şahıslar ise "Kapkaç" suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Suç Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title