Haberler

Hayırsever Emekli, Bayram İkramiyesini Yoksul Çocuklara Dağıttı

Güncelleme:

Adana'da 58 yaşındaki emekli adam, bayram geleneğini sürdürmek için bin liralık bayram ikramiyesini mahalledeki yoksul çocuklara dağıttı.

Adana'da emekli Erol Baksi, bayram geleneğini sürdürmek için bin liralık bayram ikramiyesini yoksul çocuklara dağıtarak çocukları sevindirdi.

PALYAÇO DA GETİRDİ

Belediyede hesap işlerinde çalışırken emekli olan 58 yaşındaki Erol Baksi 8. sınıfa geçen Hayan ve Çukurova Üniversitesi Uluslararası İlişikler 2. sınıfa geçen Çavlan Baksi ile birlikte çocukları sevindirmek için harekete geçti. Baksi, Ramazan Bayramı öncesi devletin vermiş olduğu bin lira ikramiyeyi kendisine ve çocuklarına harcamayıp Seyhan ilçesine bağlı Şehit Duran Mahallesindeki fakir çocuklara harçlık olarak dağıttı. Baksi, bin liraya çocuklara şeker ve hediye alıp geriye kalan kısmını da 1'er lira olarak bozdurarak mahalleye geldi. Bir de palyaço getiren Baksi çocukları önce eğlendirip daha sonrada sıraya dizip hem hediyelerini hem de harçlıklarını verdi. Sokak arasında Baksi'den bayram harçlığı almak isteyen çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu.

"ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜN GÜLMESİ HER ŞEYE DEĞER"

Baksi, hem bayramlarda geleneklerin yok olmaması hem de çocukları mutlu etmek için böyle bir adım attığını belirterek, "Çocukların yüzünün gülmesi, onların bayramı mutlu geçirmesi dünyadaki her şeye değer. O nedenle bugün burada onlara hem hediye vereceğim hem de bayram harçlığı vereceğim. Bunu da bundan sonra geleneksel hale getirip her yıl yapacağım" dedi.

Baksi'den para, şeker ve hediye alan çocuklarda çok mutlu olduklarını, heyecanlandıklarını, aldıkları paralarla bayramı daha güzel geçireceklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
title