Haberler

Başakşehir'de bir siteye dadanan kadın hırsızlar 100 bin lirayı alıp kaçtı

Güncelleme:

Başakşehir'de bir siteye dadanan kadın hırsızlar 100 bin lirayı alıp kaçtı Elini kolunu sallayarak girdikleri sitede güvenlik kamerasına yakalandılar Aynı gün 2 ev soyan 3 kadın hırsızlar son işlerinde yakayı ele verdi Başakşehir'de bir siteye giren 3 kadın hırsız aynı gün içinde sitede 2...

Başakşehir'de bir siteye dadanan kadın hırsızlar 100 bin lirayı alıp kaçtı

Elini kolunu sallayarak girdikleri sitede güvenlik kamerasına yakalandılar

Aynı gün 2 ev soyan 3 kadın hırsızlar son işlerinde yakayı ele verdi

İSTANBUL - Başakşehir'de bir siteye giren 3 kadın hırsız aynı gün içinde sitede 2 farklı daireden yaklaşık 100 bin liralık eşya çalıp kayıplara karıştı. Şüphelilerin güvenlikli siteye girdikleri ve rahat tavırlar sergiledikleri o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 23 Mayıs 2022 günü Başakşehir'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nediye Ö.'nün evine giren hırsızlar bin dolar, 10 bin lira ve 50 bin lira değerinde ziynet eşyasını aldı. Daha sonra evden ayrılan hırsızlar aynı gün içerisinde aynı sitede bulunan Khadija H.'nın evine giren hırsızlar bu sefer 12 bin lira ve 250 dolar alıp kaçtı. Daire sakinlerinin ihbarı üzerine çalışma başlatan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin peşine düştü. Yapılan çalışma sonucu tespit edilen şahısları yakalayıp gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrası olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kamera kayıtları incelendi. Şüphelilerin 56 suç kayıtlı Şeyma U.(21), 8 kayıtlı Tuğba D. ve aranması olan Nurcan G. olduğu tespit edildi.

Polis kaldıkları adreste yakaladı

Yapılan çalışmalar sonrası hırsızlar geçtiğimiz gün Eyüpsultan'da kaldıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Şeyma U., Tuğba D., ve Nurcan G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızların rahat tavırları kamerada

Şüphelilerin gündüz vakti güvenlikli siteye giriş çıkış yaptıkları o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hırsızların yüzlerinde maske ile güvenlik noktasından geçip siteye girdikleri ve daha sonra kolay bir şekilde asansöre bindikleri görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Başakşehir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title