Haberler

Pakdemirli güzel haberi verdi: Denizli'deki yangın 18 saat sonunda kontrol altına alındı

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Denizli'nin Çardak ilçesindeki orman yangınını helikopterle havadan inceledi. Daha sonra yangınla ilgili açıklama yapan Bakan, durumun 18 saat sonunda kontrol altına alındığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Denizli'nin Çardak ilçesindeki orman yangınıyla ilgili sabah saatlerinde helikopterle tekrar havadan incelemelerde bulundu. Bakan, 200 hektar alanın kül olduğu yangının 18 saat sonrasında kontrol altına alındığını söyledi.

7 DOZER VE 7 HELİKOPTERLER MÜDAHALE EDİLDİ

Bakan Pakdemirli daha sonra yangın bölgesinde yetkililerden bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada yangına 55 arazöz, 16 su tankı, 7 dozer, 4 grayder, 4 ilk müdahale aracı, 250 yangın işçisi ve 7 helikopterle müdahale ettiklerini bir yangın olduğunu söyledi.

"KONTROL ALTINA ALINDI"

Yangında etkilen alan olarak havadan yaptıkları ölçümde çevresinin yaklaşık 7 kilometre olduğunu belirten Pakdemirli, "Bu da kabaca aşağı yukarı 300-350 hektarlık bir alanın etkilenmiş olabileceğini, ama bunun da minimum yarısının da yanmadığını gösteriyor. Yaklaşık 200 hektar civarında bir alan kabaca etkilenmiş gözüküyor. Tabii ki bunlar resmi rakamlar değil. Arkadaşlarımız sonradan bu çalışmaları yapıp kamuoyuyla paylaşırlar. Ama tabii ki her yangında etkilenen alan konusu çok merak edildiği için kaba bir hesap yaparak durumu bildirmek istedik. Şu an itibariyle buradaki yangınla alakalı da söyleyebileceğimiz tamamen kontrol altında olduğu"

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Bekir Pakdemirli Denizli Çardak 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (4)

rrr:

orman genel müdürlüğü ve birimleri uyuyor mu ?????? güya mesire alanları dışında piknik yapmak ateş yakmak yasak . gelin görün ve isterseniz deneyin binin arabanıza arabanız ormanın hangi noktasına kadar gidebiiliyorsa orada yakın mangalınızı hiç bir orman veya kaymakamlık veya belediye veya muhtralık görevlisi gelip de sizi uyarmaz . böyle iş olur mu herkes sorumluluğunu yerine getirirse bu acılar yaşanmaz . GEÇEKTEN AĞLNACAK DURUMDAYIZ. HERŞEY KKONTROLDEN ÇIKMIŞ DURUMDA DEVLET GEREĞİNİ YAPMALI

5
4
yanıtYanıtla
Ebru:

Piknik alanlarında ateş yakmayı yasaklayan devlet. Ateşi kontrol altına almayı bilecek. Hem yasak koyup hem Ateş yakmayın diyemez kimse.

2
1
yanıtYanıtla
Bayram:

Ülkemizdeki yeşilleri bilerek yakıyorlar ülkemizi cehenneme çevirmeye çalışıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Kkkkk:

Yangın o kadar büyük ki izmir deki büyük olan helikopterleri getirseler ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title