Haberler

Askeri Araç Kaza Yaptı: 3'ü Asker, 5 Yaralı

Askeri araç kaza yaptı: 3'ü asker, 5 yaralıBATMAN - Batman'da zırhlı askeri araç ile sivil bir otomobillin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü asker, 5 kişi yaralandı.

Askeri araç kaza yaptı: 3'ü asker, 5 yaralı

BATMAN - Batman'da zırhlı askeri araç ile sivil bir otomobillin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü asker, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Batman Diyarbakır karayolu İl Jandarma Komutanlığı çıkış yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Batman'dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan 06 BD 8960 plakalı otomobil, Jandarma Komutanlığından çıkış yapan zırhlı askeri araca çarptı. Meydana gelen trafik kazasında 3'ü asker, 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Özel Hastanelere kaldırılan yaralılardan 1'i asker ve 1 sivilin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Batman Diyarbakır karayolunda trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır Batman 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title