Haberler

Aşırı yağışlarda çay taştı, birçok araç ve işyeri su altında kaldı

Güncelleme:

Aşırı yağışlarda çay taştı, birçok araç ve işyeri su altında kaldı Kastamonu'da aşırı yağışlar sele yol açtı, birçok işyeri ve araç su altında kaldı Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası sel baskınları yaşandı.

Aşırı yağışlarda çay taştı, birçok araç ve işyeri su altında kaldı

Kastamonu'da aşırı yağışlar sele yol açtı, birçok işyeri ve araç su altında kaldı

KASTAMONU - Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası sel baskınları yaşandı. Aşırı yağışlar nedeniyle Azdavay'dan geçen çay taştı ve birçok araç ile işyerinin su altında kalmasına neden oldu.

Meteoroloji Kastamonu İl Müdürlüğünün kuvvetli yağış beklentisini açıklamasının ardından dün akşam saatlerinden itibaren bölgede sağanak yağışlar sürüyor. Sabah saatlerinde Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle ilçeden geçen çay taştı. Çayın taşması ve sağanak yağış nedeniyle birçok araç ve işyeri sel sularının altında kaldı. Vatandaşlar, işyerlerindeki suları tahliye edebilmek için çaba sarf ederken, belediye, DSİ, Karayolları, itfaiye, İlçe Özel İdarede sel sularının tahliyesi ve kapanan yolların tekrar açılabilmesi için aralıksız çalışmalarını sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Hisarcık Azdavay Çay Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title