Haberler

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tabanca Ele Geçirildi

Güncelleme:

Aksaray'da yapılan bir operasyonda jandarma ekipleri, bir ikamette uyuşturucu ticareti yapan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda 3 adet kuru sıkı tabanca ve çeşitli uyuşturucular ele geçirildi.

Aksaray'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

AKSARAY - Aksaray'da bir ikamete uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri, çeşitli uyuşturucularla birlikte 3 adet kuru sıkı tabanca ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Komutanlığı ekipleri, bir şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde hareke geçen jandarma ekipleri kimliği ve ikamet adresi tespit edilen şahsı bir süre takip ettikten sonra yeterli delil ve bulgular üzerine operasyon için düğmeye bastı. İkamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, ikamette yapılan aramada 5 gram metamfetamin, 15 gram kenevir tohumu, 100 adet tabanca fişeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 5 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Ticareti Jandarma Aksaray Suç Operasyon Jandarma 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title