Haberler

Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 770 Adet Sikke ve Obje Ele Geçirildi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da belediyede mezarlık işçisi olarak çalışan bir şahsın evine yapılan baskında, 770 adet tarihi eser niteliği taşıyan sikke ve obje ele geçirildi. Olayın ardından şahıs gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da belediyede mezarlık işçisi olarak çalışan şahsın evine yapılan baskında tarihi eser niteliği taşıyan 770 adet sikke ve obje ele geçirildi.

Olay, Çay ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları bir istihbarat üzerine harekete geçti. Çay Belediyesinde mezarlık işçisi olarak çalışan O.T.'nin (52) elinde sikkeler olduğunu tespit eden ekipler şüphelinin evine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada poşet içerisinde 770 adet eski eser niteliğinde sikke ve obje ele geçirildi. Olayın ardından ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere Afyonkarahisar Müze Müdürlüğüne gönderildi.

Olayın ardından şahıs gözaltına alındı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gözaltı Suç Belediye 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title