Haberler

Adıyaman'da fırında husumetlisini öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Adıyaman'da daha önceden aralarında husumet bulunan iki kişi, bir pide fırınında karşılaşmış ve tartışma çıkmıştı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi ağır yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın faili polis ekiplerince gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Adıyaman'da fırında karşılaştığı husumetlisini öldüren şahıs, polis ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Ramazan Karataş (40) ile Mehmet D., akşam saatlerinde Sümerevler Mahallesi Eski Besni Caddesi üzerindeki bir pide fırınında karşılaşmış ve şahıslar arasında tartışma çıkmıştı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle Mehmet D., Ramazan Karataş'ı bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Karataş, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince kaldırıldığı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan Mehmet D., polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Adıyaman Adliyesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Adliye Hastane Ölüm Gözaltı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title