Haberler

3 Araç, Karda Mahsur Kaldı

Korkuteli'nde Kar Yağışı Etkili Oldu

Antalya'nın Alanya İlçesi ile Konya'yı birbirine bağlayan Kuşyuvası Yolu, kar yağışı nedeniyle akşam saatlerinde trafiğe kapandı. Konya'dan Alanya'ya gelen 3 otomobil Soğukpınar Mevkii'nde mahsur kaldı. Karayolları 133'ncü Şube Şefliği, mahsur kalan araçları kurtarmak için yolu açma çalışmalarına başladı.

Alanya Kuşyuvası yolunun 55'inci kilometresi olan Soğukpınar Mevkii, bugün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Konya'dan Alanya istikametine gelen 3 otomobil zinciri olmaması dolayısıyla yolda mahsur kaldı. Alanya Karayolları 133'ncü Şube Şefliği tarafından yolun trafiğe açılması ve mahsur kalan araçların kurtarılması için bölgeye 5 kişilik ekip ve 2 iş makinesi gönderildi.

Karayolları 13'ncü Şube Şefi Süleyman Ateş, yolda mahsur kalan vatandaşların jandarmaya haber vermesi üzerine yolu açmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Sabah saatlerinde Soğukpınar Mevkii'nde meydana gelen heyelan nedeniyle Kuşyuvası Yolu'nun bir süre trafiğe kapalı kaldığını belirten Ateş, "Yapılan 12 saatlik çalışmanın ardından yol trafiğe açıldı. Ancak akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle zincir takmayan 3 araç yolda mahsur kalmış. Şu anda ekiplerimiz, 2 iş makinesiyle mahsur kalan araçları kurtarmak için çalışma başlattı. Bu yolu kullanan sürücülerin mutlaka yanlarında zincir bulundurmaları gerekiyor" dedi.

ANTALYA KORKUTELİ'NDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bugün öğleden sonra yılın ilk karı yağmaya başladı. Aralıklarla yağan yağmur, yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 7 santimetreye ulaşırken, yükseklerde ise 15 santimetreye ulaştığı öğrenildi

SEYDİŞEHİR -ANTALYA KARAYOLU'NDA KAR YAĞIŞI

Kar yağışı Seydişehir -Antalya Karayolu'nda da etkili oldu. Polis ekipleri sürücüleri dikkatli olmları konusunda uyardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title