Haberler

22 Aylık Çocuktan "Gangnam Style" Dansı

Fethiye’de düzenlenen sünnet şöleni kapsamında sünnet edilen çocuk önce şişme botla deniz turu attı, sünnetten sonra da çalan müzik eşliğinde oynadı Şölende "Gangnam Style" dansı yapan 22 aylık bir çocuk da ilgi odağı oldu.

Fethiye'de düzenlenen sünnet şöleninde sünnet edilen çocuk önce şişme botla deniz turu attı, sünnetten sonra da dans etti. Aynı şölende "Gangnam Style" dansı yapan 22 aylık Buğra Balçın da ilgi odağı oldu.

Ölüdeniz Belediyesi ile bir alışveriş merkezinin işbirliğinde gerçekleştirilen sünnet şöleni kapsamında, sünnet edilen Murathan Sevinç için babasının çalıştığı Katrancı Koyu'ndaki kamp alanında eğlence programı düzenlendi. Katrancı Koyu'nda kamp yapan tatilcilerin de eşlik ettiği eğlencede sünnet olan Murathan Sevinç, önce şişme botla deniz turu attı, sünnet olduktan hemen sonra ise çalan müzik eşliğinde oynadı.

Eğlenceye katılan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, düzenledikleri sünnet şöleni kapsamında başvurularını aldıkları bin çocuktan 400'ünü sünnet ettirdiklerini söyledi. Yılmaz, bugünkü sünnetin de "yerinde hizmet" şeklinde yapıldığını belirterek, babanın isteği üzerine çocuğun sünnetini Katrancı Koyu'nda doğayla iç içe bir ortamda yaptıklarını dile getirdi.

Sünnet işlemini yapan Dr. Ertan Bozkurt ise sünnet şöleni kapsamında 400'ncü çocuk olarak Murathan'ı sünnet ettiklerini belirtti.

Bozkurt, 600 çocuğun sünnet olmak için beklediğini, ailelerin çocuklarına sıra gelmeyeceği konusunda endişe etmemesini istedi. Sünnet işlemini yaptıkları çocukların pansuman ve kontrollerini evlerine giderek gerçekleştirdiklerine işaret eden Bozkurt, "Çocuklar iyileşene kadar onların takipçisiyiz. Onların sağlığı ve sıhhati bizim için çok önemli. Ekibimiz sünnet ettiğimiz çocukları ziyaret ederek kontrollerini yapıyor. Aileler de bizleri arayarak süreçle ilgili bilgi alıyor" diye konuştu.

Sünnet olan Murathan Sevinç ise sünnet olduğu için mutlu olduğunu, eğlencesine katılıp kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

22 aylık çocuktan dans gösterisi

Şölen kapsamında Katrancı Koyu'nda düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan 22 aylık Buğra Balçın, müzik eşliğinde yaptığı hareketlerle izleyenleri şaşırttı. Güney Koreli star PSY'nin "Gangnam Style" şarkısına çektiği klipteki dansını taklit ederek oynayan minik Buğra, şölenin ilgi odağı oldu.

Şarkının değişmesiyle ağlamaya başlayan Balçın, şarkının tekrar çalmasıyla dansına devam etti. Zaman zaman hareketli şarkılara da dansıyla eşik eden Balçın, izleyenlerin beğenisini topladı. Buğra Balçın'ın ailesiyle Katrancı Koyu'nda tatil yaptığı öğrenildi. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title