Haberler

2.13"lük Dev Adam Baba Ocağında

Türkiye"nin Gururu 12 Dev Adamdan Kayserili Fatih Solak, Japonya Dönüşü Babaocağını Ziyaret Ederek, Babası Osman, Annesi Ayşe ve Ağabeyi Faik ve Diğer Yakınlarıyla Özlem Giderdi. 2.13"lük Oyuncunun Havaalanında Kendisini Karşılayan Annesi ile Kucaklaşması, Hayli Duygusal Görüntüler Yaşanmasına Ne...

Türkiye`nin gururu 12 Dev adamdan Kayserili Fatih Solak, Japonya dönüşü babaocağını ziyaret ederek, babası Osman, annesi Ayşe ve ağabeyi Faik ve diğer yakınlarıyla özlem giderdi. 2.13`lük oyuncunun havaalanında kendisini karşılayan annesi ile kucaklaşması, hayli duygusal görüntüler yaşanmasına neden oldu. Kayseri yemeklerine hasret kalan Fatih, akşam geç saatlerde

mantı yedi. Fatih Solak ¨Basketbolün Anadolu`da yayılması gerekli¨ dedi.

Milli takımla Japonya`da başarıdan başarıya koşan Fatih Solak, başlayacak lig öncesi Galatasaraylı antrenörünün verdiği iki günlük izinden yararlanarak, Kayseri`ye geldi. Saat 21.00`de uçaktan inen 12 dev adamdan biri olan Fatih, DHA`nın baştan sona kadar izlediği karşılaşmanın ardından baba ocağına gitti.

HAVAALANINDA FATİH`E İLGİ

Türkiye`nin yüzünü ağartan 12 dev adamdan biri olan Fatih Solak`ı Kayseri Erkilet havalanında ailesi ve sevenleri karşıladı. Anne Ayşe Solak ile başarılı basketbolcunun havaalanı iç hatlar salonunda birbirlerine sarılmaları ise göz yaşarttı. Bu arada yerli ve yabancı turistlerde ekranlardan tanıdıkları Fatih Solak`ı tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirmekte yarıştı. Kapadokya gezisinin ardından İstanbul`a gitmek üzere havalanında bulunan bir Japon çift de Fatih`e ¨ Süper Türk¨ diye tezahürat yapıp, fotoğraf çektirdi.

BABA OSMAN SOLAK OĞLUNUN SAKALINI BEĞENMEDİ

Oğlunu , Erciyesevler Mahallesi Elibol Apartmanı 11. kattaki evin kapısında karşılayan baba Osman Solak, kendisine sarılıp elini öpen oğluna ¨ Ülkem insanları ve ben sizinle, seninle gurur duyuyoruz. Bir evlat olarak hakkımızı sana helal ediyoruz. Helal olsun size. Ellerinize sağlık. Seninle gurur duyuyorum. Allah her babaya böyle sevinç göstersin¨dedi. Fatih Solak`ta, babası ile birlikte bileklerini birleştirip,¨ Tüm gücümü sizden ve hayır dualarınızdan aldım. Sağolun¨ şeklinde konuştu. Kendisi taş ustası olan Osman Solak, oğlu Fatih`in uğur için bıraktığı sakalanı göstererek,¨Sana yakışmamış. Bence kes. Seni yaşlı göstermiş¨dedi.

ANNE MANTI VE GÜLLÜ BAKLAVAYLA BESLEDİ

Japonya`daki şampiyona sırasında oğluna DHA aracılığıyla mesaj gönderen, Kayseri`ye gelir gelmez ona çok sevdiği yaprak sarması, mantı, su böreği ve katmer yapma sözü veren anne Ayşe Solak, mutfakta teftişe çıkan ve mantı yemek adına uçaktaki ikramları bile geri çevirdiğini söyleyen Fatih, ¨ Annemin ev yemeklerini çok özledim. Kayseri`de en son 2.5 ay önce anamın yemeklerinden yemiştim¨dedi. Oğlunun Japonya`daki turnuva sırasında zayıfladığını belirten anne Ayşe Solak, oğluna ocakta pişen mantıdan tattırdı. Daha sonra medya mensuplarına ikram edilen güllü baklavayı gören Fatih, ¨İştahımı kesmez¨ diyerek bir tabak, elde özel olarak hazırlanan ev baklavasından yedi.

NBA`DEKİLERDE GELSE OLUR:

Takım arkadaşları ve koç Taneviç`in önemli katkılarıyla Türkiye`nin ilk altı içinde yer aldığını, Yunanistan`ı elemeleri halinde yarı finali kendilerinin oynayabileceklerini hatırlatan Fatih Solak¨ Basketbol Anadolu`da yayılmalı, Anadolu`daki basketbol kulüplerinin sayısı artmalıdır. Şampiyonaya gelince, elbette çok başarılı olduk. NBA`da oynayan arkadaşlarımızda keşke bizimle olsaydı daha iyi olurdu. Ama bu onların kararı saygı duymak gerekir. ¨ şeklinde konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title