Haberler

"19. Ulusal Kalite Ödülü" Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

*"Mükemmellikte Süreklilik Ödülü" Bilim İlaç'ın, büyük ölçekli işletmeler kategorisinde "Ulusal Kalite Büyük Ödülü" ise İDO'nun oldu.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Ulusal Kalite Ödülü"nü kazananlar belli oldu. "Mükemmellikte Süreklilik Ödülü"nü Bilim İlaç, Büyük Ölçekli İşletmeler Kategorisi'nde "Ulusal Kalite Büyük Ödülü"nü İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) aldı. Başarı ödüllerini, Büyük Ölçekli İşletmeler Kategorisi'nde İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ), Operasyonel Birim Kategorisi'nde Coca-Cola İçecek A.Ş. Ankara Fabrikası, KOBİ Kategorisi'nde Barem Pazar Araştırma kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Rekabetçi bir dünyada yaşıyoruz, rekabette başarılı olmanın tek noktası kalite" dedi. Bir rafta farklı ülkelerde üretilmiş ürünlerin yan yana görüldüğüneişaret eden Topbaş, "En iyisini yaptığınız zaman hem kendinize güveniniz gelir hem ulusal çıkarlarınızı ön plana taşımış olursunuz. Her üründe, her işletmede bu rekabeti ön planda tutmak zorundayız. Burada gururla izlediğimiz özel sektör, kamu kuruluşları, üniversiteler, her biri kendini geliştiriyor ve bir kalite oluşturmaya çalıyor" dedi.

"HEP DEĞİŞİMİN PEŞİNDE KOŞTUK"

Ulusal Kalite Büyük Ödülünü alan İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy da, "Başkanımız 'İstanbul'da deniz ulaşımını etkin hale getirelim' talimatı verdikten sonra biz agresif büyüme içine girdik. Hep yeniliklerle, değişimle karşınıza çıktık. Tam o anda mükemmellik modeli bizim imdadımıza yetişti diyebilirim. Daha yeni başlıyoruz, gitmemiz gereken çok daha uzun yol var, ama biz bu ödüle başvururken bir şeyi ispatladık; bu bir hedefti, bizim için bir kamu kuruluşu da özel işletmeler dalında rekabet edebilir kısıtlılığına rağmen bu hedefe ulaşılabilir, bunu gösterdik, bunu başardık" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:

-

- Topbaş'ın geliş

- Salondan detay görüntüler

- Ödüllerin açıklanması

- Ödüllerin takdimi

- Topbaş'ın konuşması

- Ahmet Paksoy'un konuşması

- Genel ve detay görüntüler

(Haber: Zeynep ÖZONUR-Kamera: İdris TİFTİKÇİ / İSTANBUL / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title