Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Muş'ta, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Muş'ta, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Program kapsamında il genelinde şehit mezarları ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Vali Aziz Yıldırım, şehitlik ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yurt içinden ve yurt dışından pek çok düşmanı olduğunu söyledi.

Sultan Alparslan zamanından bu yana yurt edinilmiş toprakların bundan sonra da korunacağını belirten Yıldırım, "İster FETÖ olsun, ister PKK/KCK olsun, ister DEAŞ ister DHKP-C olsun, isterse yurt dışından gelecek başka tehditler olsun, hiçbirine, hiçbir zaman 'eyvallah' demeyeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar, son ferdin son canına kadar bu topraklar bu devlet korunmaya devam edecek." dedi.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise FETÖ'nün Türkiye'yi işgal etme girişiminde bulunduğunu ifade ederek, "15 Temmuz akşamı Tüm Türkiye'de olduğu gibi Muş halkı da buna geçit vermedi. İnanıyoruz ki vatandaşımız, çocuklarımız hiçbir zaman bu terör örgütlerine geçit vermeyecektir. Bu ezanlar susmayacak, bayrağımız her zaman dalgalanacaktır ve 80 milyon vatandaşımızla bir arada kardeşçe yaşayacağız." diye konuştu.

Anma programına Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, gaziler ve şehit yakınları da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sultan Alparslan Aziz Yıldırım Türkiye Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title