Haberler

15 Milyon Dolarlık Binasını Satılığa Çıkartan İbrahim Tatlıses, İstanbul'la Bağlarını Kopartıyor

Güncelleme:

Uğradığı silahlı saldırı sonrası sahnelerden uzak kalan ve iki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses, İstanbul'la bütün bağları koparıyor.

İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıses, bu amaçla Seyrantepe'deki şirketinin merkezini satışa çıkardı. Ünlü türkücü, bina için 15 milyon dolar istiyor.

LOKANTASINI DA TAŞIYACAK

Tatlıses, buradan gelecek parayla İzmir'de otel açıp turizm işine geri dönmek istiyor. Sanatçı, aynı binada bulunan Tatlıses Kebap'ı da başka bir yere taşıma kararı aldı. Tatlıses'in bu hamleleri, "Hayatının karardığı İstanbul'la bütün bağlarını kopardı" şeklinde yorumlandı.

ALBÜM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Sanatçı, diğer yandan yeni albümünü bitirmek üzere olduğunu ve yakında çıkaracağını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses İstanbul İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (87)

köylü:

İzmir''i kirletmeyin.

19
25
yanıtYanıtla
kasabalı:

sanki çok temizde

yanıt37
yanıt14
cahil:

kasabalı sen nerelisin bilmem ama izmir sen ve senin gibilere fark atar.

yanıt1
yanıt15
kasabalı:

Bornava konyalı lokantanın üstünde ikamet ederim tam 44 yıldır. . . doğru söyleyince zorunuza gitmesin

yanıt15
yanıt0
DÖRT DÖRTLÜK:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI AKIYOR ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI NEDEN BU KADAR DÜŞÜK HERŞEY NEDEN ÇOK PAHALI NEDEN HERKES TORPİLLE BİR YERLERE GİRİYOR NEDEN BİLİME YÖNELMİYORUZ SAÇMA SAPAN İNSANLARI ÜNLÜ EDİYORUZ NEDEN BİR ÇÖZÜM BULALIM

26
11
yanıtYanıtla
RECEP 1453 FÜZESİ:

AMMA MASAL ANLATIYORSUN HA. BENDE ORDA YAŞIYORUM YOK ÖYLE BİRŞEY. EMEKLİ MAAŞLARI VE ASGARİ ÜCRET CUMHURİYET TARİHİNİN EN İYİ REEL MAAŞIDIR. SEN AKP Yİ KARALAMAK İÇİN VE BURDA CİDDİYE ALINMAYI BEKLEYİP NUTLU OLMAK İÇİN YAPIYORSUN VE KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLACAĞIN SANAN KÜÇÜK BEYİNLİ BİRİSİN

yanıt10
yanıt2
2x2=5:

Yeni değiştirdik belediye başkanını yaaa . . . Budamı aynı çıktı ? Allah yardımcınız olsun . ACABA ABİDİN ''PAŞA DA CHP OYU FAZLAMIYDI ?

yanıt7
yanıt1
leventk:

niye hep izmir, sanırım bu gidişle izmire türklerin yaşadığı bir şehir diyemeyeceğiz. .

18
14
yanıtYanıtla
yeşilyurtlu:

İzmirdeki pkk lı hiç bir ilde yok. . . . bilmeyene anlat izmir kadar karışık bir il yokkkkkkkkkkkkkk

yanıt15
yanıt0
zorbey:

izmir adana çorum ankara ist. . . vs vs yav AY YILDIZIN dalgalandığı her yer bizim arkadaşlar lütfen ötekileştirmeyelim

26
3
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title