Haberler

'12 Dev Adam' Maça Hazır

(A) Milli Basketbol Takımı, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde, Grupta Fransa ile Yapacağı Maç Öncesinde Hazırlıklarını Tamamladı.

(A) Milli Basketbol Takımı, 2009 Avrupa Şampiyonası elemelerinde, grupta Fransa ile yapacağı maç öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Milliler, bu akşam maçın oynanacağı spor sarayında, antrenör Bogdan Tanjevic yönetiminde son antrenmanını yaptı. Gruptan çıkmayı garantileyen milli takım oyuncuları ve teknik heyetin çalışmada oldukça rahat ve neşeli oldukları gözlendi.

Federasyon başkanı Turgay Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Daha önceki 5 maçı çok iyi oynayarak kazandık. Yarınki maçı da kazanıp 6'da 6 yapmak istiyoruz. Kazanılan 5 maç bizi rehavete sokmadı. Fransa'yı da evinde yenebileceğimizi göstermek istiyoruz'' diye konuştu.

Elemelerde başarılı bir performans sergileyen Kerem Gönlüm ise grubu ilk sırada tamamlamanın verdiği rahatlıkla oynayacaklarını belirterek, ''Bu durum bizim üzerimizde olumlu bir etki yaratacak. Fransa kazanmak zorunda ve daha stresli olacaklar'' dedi.

Kerem Tunçeri de zor bir maç olacağını ancak kazanmak istediklerini söyledi.

Bu arada Fransa Milli Takımı da karşılaşma öncesinde, aynı salonda sabah ve akşam olmak üzere 2 antrenman yaptı.

6 bin kişilik kapasitedeki salonda oynanacak maç öncesinde tüm biletlerin satıldığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title