Haberler

Zuhal Olcay Ortaya Çıktı!

Adı Ahmet Hakan'la Aşk Dedikodularına Karıştıktan Sonra Kayıplara Karışan Zuhal Olcay, Kuşadası'nda Ortaya Çıktı!

ADI AHMET HAKAN'LA AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞAN ZUHAL OLCAY, KUŞADASI'NDA ORTAYA ÇIKTI!

Kuşadası 7 Eylül (dün) tarihinde düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Bu anlamlı güne temsili kurtuluş ve çeşitli etkinliklerle başlayan Kuşadası, akşam saatlerinde ise Atatürk Meydanı'ndaki konserle coştu. Fener alayının geçişinden sonra konser start aldı.

Kuşadası Belediyesi'nin düzenlediği konserde ilk olarak Zeynep Casalini sahne aldı. Hareketli şarkılarıyla tüm izleyenleri dans ettiren Casalini keyifli anlar yaşattı. Öğle saatlerinde geldiği Kuşadası'nda kendisini ziyeret eden hayranlarıyla uzun uzun sohbet eden Casalini, hayranlarının ilgisinden konsere geç kalınca imdadına orkestra arkadaşları yetişti. Kısa sürede hazırlanan Casalini, sahneden orkestra arkadaşlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Ardından meydanı dolduran 7 bin kişinin karşısına Zuhal Olcay çıktı. İsmi Ahmet Hakan'la aşk dedikodularına karıştıktan sonra uzun süre ortalarda gözükmeyen Olcay, "İnsanın en mutlu olduğu yer evidir. Benim de en huzuru olduğum yer evim. Ne zaman sıkılsam, biraz köşeme çekilmeyi seviyorum. Bu sayede kendimi buluyorum" dedi.

Olcay, kısa süre sonra hayranlarının karşısına yeni projelerle çıkacağını da söyleyerek, "Sinema, televizyon, tiyatro ve müziğe dair pek çok hazırlığım var. Hepsi bir birinden önemli işler olacak. Ama hangisiyle önce karşınıza çıkacağım bunu bilmiyorum" dedi.

Zuhal Olcay, bir kaç ay önce Ahmet Hakan'la Balıkesir'de Ahmet Hakan'la bir otelde kahvaltı yaparken bu şekilde görüntülenmişti:

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title