Haberler

Zonguldaklı Sanatçıdan Fenerbahçe İçin 100. Yıl Marşı

Zonguldak'ta, Anadolu Folk Tarzında Yaptığı Müzik ile Birçok Televizyona da Çıkan Sanatçı Ergin Erdem, Fenerbahçe Sevgisini Notalara Dökerek, 100. Yılında Fenerbahçe İçin Marş Besteledi.

Zonguldak'ta, Anadolu folk tarzında yaptığı müzik ile birçok televizyona da çıkan sanatçı Ergin Erdem, Fenerbahçe sevgisini notalara dökerek, 100. yılında Fenerbahçe için marş besteledi.

Profesyonel olarak ilk müzik çalışmasını Cem Karaca'nın ve aranjör Uğur Dikmen'in katkılarıyla gerçekleştiren, söz ve müziği kendisine ait 200'ün üzerinde bestesi bulunan 'Megastar' lakaplı Ergin Erdem, daha önce de 'Efsane Fenerbahçe' adlı marşı bestelemişti. Zonguldak'ın 'Megastar'ı Ergin Erdem, 100. Yıl Marşı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Fenerbahçem her şeyin en güzeline layık. 100. yıl anısına birçok şarkı ve marş bestelendi. Hepsini seviyor ve saygı duyuyorum. Ancak ben de Fenerbahçe aşkıyla yanan bir sanatçı olarak Zonguldak'taki Fenerbahçe sevdalısı tribün taraftarıyla birlikte ve onların yoğun destek ve katkılarıyla 'Fenerbahçe efsane yüzüncü yılda' şarkısını besteledim. Biz 7'den 77'ye taraftarı olan bir kulübüz. Tüm taraftarlarımızın şarkımı rahatlıkla söyleyebilmesi için çalışmalarımın her safhasını taraftarlarımızla paylaştım. Ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi öğretim görevlisi sayın Melih Duygulu hocama da 100. yıl şarkıma verdiği katkı ve desteklerden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Yüz yıllık Fenerbahçemiz'in muhteşem tarihini elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. İnşallah başarılı olmuşumdur" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve taraftarın marşı beğeneceklerine inandığını dile getiren Ergin Erdem, "Dileğim; 100. yıl marşımın efsane başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu'nca değerlendirmeye alınması, Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçemiz'e gönül vermiş onbinlerce taraftarımızın coşkuyla söylemesidir" ifadelerini kullandı.

Söz ve müziği Ergin Erdem'e ait marşın sözleri şöyle:

"FENERBAHÇE EFSANE

(YÜZÜNCÜ YILDA)

Bin dokuz yüz yedide efsane doğdu

Bir asır şerefli başarı dolu Şükrü

Saracoğlu Yuvamız oldu milyonlar

Fenerbahçe sevgisi doldu Kadıköy

Saracoğlu canlar bir oldu

Milyonlar Fenerbahçe sevgisi dolu

Büyük başkan Aziz Yıldırım ne

Mutlu bana Kanaryalıyım

Fenerbahçe sevgisi doldu

Fener Fener Fenerbahçe

Sevdam yüreğim Fenerbahçe

Onurum gururum Fenerbahçe

Efsane efsane Fenerbahçe

Sarı lacivert sarı kanarya

Gönül gönüle taraftarıyla

Yürüyoruz ata yolunda

Fenerbahçe sancağıyla

Yürüyoruz yüzüncü yılda

Sevgi barış çağrısıyla

Büyük başkan büyük taraftar

Bir asırda efsaneler var

Yönetim tarftar hepbirlikte

Yiğitler sahada yeni zafere

Aşığız bizler bu renklere efsane

Efsane Fenerbahçe"

(OS-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title