Haberler

Zonguldak'taki Cinayet

Taksici ile kız arkadaşının öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Ankara'dan gelen 5 kişilik özel ekip, cesetlerin bulunduğu baraka ve çevresi ile katil zanlısının babaevinde inceleme yaptı

Taksici ile kız arkadaşının öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Ankara'dan gelen 5 kişilik özel ekip, Ereğli ilçesinde cesetlerin bulunduğu baraka ve çevresi ile katil zanlısının babaevinde inceleme yaptı.

Uzun Mehmet Mahallesi Radar mevkisindeki barakada öldürülen taksici Murat Erdoğan (29) ile yakınındaki ormanlık alanda elleri kesilmiş halde cesedi bulunan Gizem Tunç'un (21) katil zanlısı olarak Deniz P. (21) ile "delilleri kararttığı ve kuvvetli suç şüphesi" bulunduğu iddiasıyla babası Ali P'nin tutuklanmasının ardından polis, soruştumayı genişletti.

Özel ekip, Reyhanlı saldırısında görev yapmış

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 53 kişinin ölümü, çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıların ardından başlatılan soruşturmada görev aldığı belirtilen özel ekip, Erdoğan'ın cesedinin bulunduğu baraka ile katil zanlısının babası Ali P'nin evinde arama yaptı.

Çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınan evde yapılan aramada çatı aralığındaki ucu sivri demir çubuk ile delil niteliğindeki bazı eşyalara el konulduğu, ikametin duvarlarında ve lavaboda kan izlerine rastlandığı öğrenildi.

Barakanın çevresinde bulunan Tunç'a ait cep telefonu, bez parçası ile gömleğin de delil olarak değerlendirildiği, Tunç'un kesilen elleri için ise eğitimli köpeklerle yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.

Bu arada katil zanlısının babası Ali P'nin tutuklanmasına yol açan etkenlerin, bacaklarında diken ve çalıların yol açtığı çiziklere rastlanması, sağlık kontrolünde çiziklerin yeni oluştuğunun saptanması, "delilleri karartma ve kuvvetli suç şüphesi" olduğu öğrenildi.

Taksicilik yapan Erdoğan'ın cesedi, 9 Eylül'de Uzun Mehmet Mahallesi Radar mevkisindeki barakada, Tunç'un cesedi de barakanın yakınındaki ormanlık alanda bulunmuş, genç kızın iki elinin kesildiği belirlenmişti. Taksici ile sevgilisi olduğu öne sürülen genç kızı öldürerek, iki elini kestiği iddiasıyla Deniz P, Denizli'deki askeri birliğinde gözaltına alınmasının ardından getirildiği Zonguldak'ta sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

Deniz P'nin babası Ali P. de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title