Haberler

ZIPPY Türkiye'deki İlk Mağazasını İstanbul'da Açtı

Çocukların Oyun Ve Rüyalarını Geliştiren Çocuk Giyimi Markası Zippy, Türkiye Pazarına İstanbul'da Açtığı Mağaza İle Giriyor.

Madrid, Barselona, Lizbon, Oporto, Kahire ve Astana gibi birçok dünya şehirlerinden sonra çocukların oyun ve rüyalarını geliştiren çocuk giyimi markası Zippy, Türkiye pazarına İstanbul'da açtığı mağaza ile giriyor.0-14 yaş arası çocuklar için eğlenceli, son moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuar sunan çocuk giyim markası Zippy ilk mağazasını Beylikdüzü Torium Alışveriş Merkezi'nde açtı.Avrupa'nın en büyük şirketlerinden Portekizli Sonae Şirketler Grubu'nun bünyesinde yer alan Zippy, Türkiye'deki ilk mağazasını Beylikdüzü Torium Alışveriş Merkezi'nde açtı.

İstanbul'un modern yerleşim merkezlerinden Beylikdüzü'ndeki ilk Zippy mağazası, markanın Türkiye'deki yatırımlarının başlangıcı sayılıyor. İlk mağazasını 2004 yılının Mart ayında Portekiz'de açan ZIPPY'nin Portekiz, İspanya, Suudi Arabistan, Mısır ve Kazakistan'da toplam 77 mağazası bulunuyor. Portekiz ve İspanya'da kendi türünde pazar lideri konumuna ulaşan ZIPPY'nin Portekiz'de 30, İspanya'da 40, Suudi Arabistan'da 5, Mısır ve Kazakistan'da 1 mağazası bulunuyor.

Çocuk ve eğlence markası ZippyKalitesi ve fiyatıyla anne ve babalara rahat bir nefes aldıracak olan Zippy'nin eğlenceli ve son moda koleksiyonlarında çocukların üzerlerinden çıkarmak istemeyecekleri ürünler yer alıyor. Kendini "çocuk ve eğlence markası" olarak tanımlayan Zippy, mükemmel fiyatlarla herkesin beğeneceği kalitede, modaya uygun tasarımlarıyla 0-14 yaş arası bebek ve çocuklar için gerekli olan çocuk bakımı, ayakkabı ve aksesuarları içeren tüm ürünleri bir arada sunuyor.

İnovasyon ve uzmanlık konseptlerini bir araya getiren Zippy mağazası, çocuk bakımında ihtiyaç duyulan ürünleri kapsayan eğlenceli markasının yanı sıra, diğer markalar ile her ebeveyn için referans noktası olmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Güncel Haberler

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title